9338

Kantoren

Adequate bedrijfshuisvesting is belangrijk voor een onderneming. Niet te groot. Niet te klein. Gevestigd op een locatie die zowel aantrekkelijk is voor u alsmede voor uw doelgroep. Waar vindt u zo'n kantoor? Bij HRS Bedrijfsmakelaars. Als dé makelaar in bedrijfsonroerend goed in ’s-Hertogenbosch en omgeving, hebben we veel kantoren in onze portefeuille. Vaak zijn we al in een vroeg stadium op de hoogte van kantoren die binnenkort op de markt komen. Dus: meer mogelijkheden om ambitieuze ondernemers zoals u van dienst te zijn.

HRS Bedrijfsmakelaars is niet alleen maar een makelaar die kan bemiddelen bij koop of huur. Met onze kennis van de kantorenmarkt zijn we ook een ideale partner om uw huisvestingsbehoefte optimaal te inventariseren. Met als resultaat een goed advies dat u helpt om het kantoor te selecteren dat bij uw organisatie past.

Verhuren of verkopen via HRS Bedrijfsmakelaars. Heeft u plannen om (een deel van) uw kantoorruimte te verhuren, dan wel te verkopen? Schakel HRS Bedrijfsmakelaars in. We hebben een groot netwerk. Daardoor zijn we in staat sneller de huurder of koper te vinden die u zoekt.

HRS Bedrijfsmakelaars is bekend met de kantorenmarkt. Die expertise is ook beschikbaar voor strategische huisvestingsanalyses, sale & leaseback, project- en gebiedsontwikkeling. Voor meer en meer marktpartijen vervullen we de rol van adviseur. Objectief en zakelijk.

8108

Uw specialist

Rob Greijmans RM
  • Makelaar BOG
  • 06 - 14 69 93 63
Ons kantorenteam is u graag van dienst
8110

Uw specialist

mr. Mike Hoffman
  • Makelaar BOG
  • 06 - 13 14 20 30

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.