Bedrijfspand verhuren -  38441

Bedrijfspand verhuren

Wie vandaag de dag optimaal rendement wil halen uit zijn bedrijfsportefeuille, moet meer dan ooit kunnen inspelen op snelle veranderingen. Want huisvestingstrends volgen elkaar in snel tempo op. Bij het zoeken naar (nieuwe) huurders komt dan ook meer kijken dan alleen kennis van de vastgoedmarkt. Het vraagt om creatieve, innovatieve oplossingen, die soms verder gaan dan een doorsnee advies.

Goed moment om in gesprek te gaan met HRS Makelaars. Onze specialisten weten door hun grote netwerk en hun diepgaande kennis van de commerciële vastgoedmarkt als geen ander hoe je vastgoed in de markt zet. Of het nu gaat om een kantoorruimte, bedrijfshal of winkelruimte. We ontzorgen vanaf het bepalen van de huurprijs tot en met de contractvorming en de sleuteloverdracht. Je kunt bij ons rekenen op een marktconform verhuuradvies en een optimaal rendement voor je bedrijfspand(en).

Teruggebeld worden? Laat je gegevens achter.

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Heeft u vragen?

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie