Object
Object
Object
Object
Object
Object
Object

Reutsedijk 5, Vught 5264 PC Vught

5264 PC Vught € 150 m² p.j.

Omschrijving

TE HUUR
Reutsedijk 5 te Vught

Omschrijving object
De kantoorlofts die onderdeel uitmaken van een volledig herontwikkeld bedrijfsgebouw dat thans in gebruik is geweest als opslagloods en theater. De nieuw gerealiseerde units worden nagenoeg geheel opnieuw opgetrokken en worden voorzien van een dakopbouw en fraaie glasgevel. De algehele look and feel kan beoordeeld worden als industrieel.

Het...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in Vught

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Reutsedijk 5 te Vught

Omschrijving object
De kantoorlofts die onderdeel uitmaken van een volledig herontwikkeld bedrijfsgebouw dat thans in gebruik is geweest als opslagloods en theater. De nieuw gerealiseerde units worden nagenoeg geheel opnieuw opgetrokken en worden voorzien van een dakopbouw en fraaie glasgevel. De algehele look and feel kan beoordeeld worden als industrieel.

Het totale gebouw is een kleine 2.000 m² groot. Voor verhuur zijn kantoorlofts beschikbaar van elk circa 139 m² groot (over 2 bouwlagen). De kantoorlofts kunnen geschakeld gehuurd worden tot units van bijvoorbeeld ca. 270 m² of ca. 405 m². Er zijn reeds enkele ruimtes verhuurd, informeer bij HRS Makelaars naar de actuele status.

Bereikbaarheid
Fort Isabella is gelegen aan de noordkant van Vught, op steenworp afstand van het centrum van ’s-Hertogenbosch. De Reutsedijk is gelegen aan de Postweg, welke een aansluiting biedt op de Vughterweg (richting centrum ’s-Hertogenbosch), de Bosscheweg (richting centrum Vught) alsook de randweg (richting het snelwegennet A2, A65 en de A59). Via een wandelpad aan de noordkant van Fort Isabella (direct naast huisnummer 5) kan men het spoor oversteken en komt men uit bij de bushalte ‘Vughterweg’, de bijbehorende buslijn (140) zorgt voor een verbinding tussen het centraal station van ’s-Hertogenbosch en Tilburg.

Omgevingsfactoren
Fort Isabella is van zichzelf al een bijzondere omgeving, maar is daarnaast ook gelegen in een bijzonder gebied. Het voormalige verdedigingswerk heeft een strategische ligging t.o.v. ’s-Hertogenbosch en wordt omgeven door een groenrijke omgeving. Fort Isabella wordt een bruisend gebied met binnenstedelijke kenmerken en voorzieningen. Op dit moment zitten er bijvoorbeeld al een tweetal horecazaken in het gebied in de vorm van Pannûkoek en Osteria Ciao Bella. Maar ook een worstenbroodmaker en sportfaciliteiten hebben al een plek.

Parkeren
Binnen Fort Isabella is parkeren in het openbaar gebied gefaciliteerd. Gebruikers en bezoekers kunnen hier vrij gebruik van maken.

Opleveringsniveau
De kantoorlofts krijgen een industriële look and feel, maar beschikken over een compleet opleveringsniveau. Kort samengevat de oude look van toen, met de bruikbaarheid en het comfort van nu. Vraag de brochure op voor een complete uiteenzetting van het opleveringsniveau.

Huurgegevens
€ 150,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Huurprijs parkeerplaats
Niet van toepassing, parkeren is openbaar gefaciliteerd.

Huurtermijn
Vijf (5) jaren en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaren.

Opzegtermijn
Twaalf (12) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds opzegbaar.

BTW
Er wordt geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Servicekosten
Verrekenbaar voorschot van € 30,00 per m² per jaar, te vermeerderen met btw.

Betalingen
Per drie (3) maanden vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs € 150 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast nee
Huur BTW tarief 21%
Servicekosten € 30
Servicekosten BTW tarief 21%
Servicekosten BTW tarief ja
Servicekosten conditie per vierkante meter per jaar
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwjaar 2019
Bouwvorm Nieuwbouw
Locatie
Adres Reutsedijk 5
Plaats Vught
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging Landelijk gebied
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 556 m²
Oppervlakte in units vanaf 139 m²
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 139 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.