Verhuurd

Vughterweg 1, 's-Hertogenbosch 5211 CH 's-Hertogenbosch

5211 CH 's-Hertogenbosch huurprijs € 875 p.m.

Omschrijving

TE HUUR
Vughterweg 1 te 's-Hertogenbosch

LOCATIE
Dit karakteristieke kantoorgebouw is gelegen aan de zuidzijde van het centrum van 's-Hertogenbosch en wordt door middel van de Vughterbrug verbonden met de binnenstad, ook wel bekend als de "Vughterpoort". De directe omgeving wordt gekenmerkt door de hoogwaardige (woon)bebouwing, enkele karakteristieke kantoorgebouwen en hoge mate van...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in 's-Hertogenbosch

Uitgebreide omschrijving

TE HUUR
Vughterweg 1 te 's-Hertogenbosch

LOCATIE
Dit karakteristieke kantoorgebouw is gelegen aan de zuidzijde van het centrum van 's-Hertogenbosch en wordt door middel van de Vughterbrug verbonden met de binnenstad, ook wel bekend als de "Vughterpoort". De directe omgeving wordt gekenmerkt door de hoogwaardige (woon)bebouwing, enkele karakteristieke kantoorgebouwen en hoge mate van groenvoorzieningen. Het natuurgebied "De Bossche Broek" ligt aan de overzijde van het kantoorgebouw.

BEREIKBAARHEID
Het snelwegennet, bestaande uit de A2 (Maastricht - Amsterdam), de N65 ('s-Hertogenbosch - Tilburg) en de A50 (Eindhoven - Zwolle), is op een steenworp afstand gelegen. Eveneens is de A59 ('s-Hertogenbosch - Breda) via de randweg goed bereikbaar. Het centrum van 's-Hertogenbosch is op loopafstand gelegen. De Vughterweg sluit direct aan op de Vughterstraat, welke de belangrijkste verbindingsweg van de zuidkant van de stad naar het centrum is De Vughterweg beschikt over enkele bushaltes met een verbinding naar het Centraal Station. Het Centraal Station van 's-Hertogenbosch is gelegen op circa 15 minuten loopafstand.

OBJECT
De volledig zelfstandige kantoorruimte is gelegen in het souterrain van het karakteristieke kantoorgebouw en heeft een oppervlakte van circa 60 m².

PARKEREN
De kantoorruimte beschikt over één parkeerplaats, gelegen op het naastgelegen parkeerterrein.

KANTOORRUIMTE
Opleveringsniveau
• eigen entree;
• huidige vloerbedekking;
• huidige indeling met deels vaste en deels scheidingswanden;
• toilet;
• verwarming middels radiatoren;
• kabelgoten ten behoeve van data, telefonie en elektrapunten;
• pantry.

HUURGEGEVENS
Huurprijs
€ 875,00 per maand (all-in), te vermeerderen met de geldende BTW.

BTW
Indien huurder niet aan het ”90%-criterium” (aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten
De kosten ten behoeve van het verbruik van gas, water, elektra, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en dergelijke zijn opgenomen in de bovengenoemde huurprijs.

Huurperiode
in overleg.

Zekerheidstelling
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief btw.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) 2015, inclusief de algemene bepalingen.

Aanvaarding
Per direct.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 875 p.m.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Huur BTW tarief 21%
Servicekosten BTW tarief nee
Aangeboden sinds 1 jaar, 3 maanden, 1 weken, 1 dagen geleden
Status Verhuurd
Aanvaarding direct
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwjaar 1935
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Vughterweg 1
Plaats 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging In woonwijk
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 60 m²
Oppervlakte in units vanaf 60 m²
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 60 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.