Object
Verkocht

Bossekamp, Zaltbommel 5301 LZ Zaltbommel

5301 LZ Zaltbommel

Omschrijving

TE KOOP
BOSSEKAMP ONG. | ZALTBOMMEL
Circa 5.945 m² bouwperceel

Omschrijving kavel
Een van de laatste bouwpercelen op bedrijventerrein “De Wildeman” en Het laatste bouwperceel aan de Bossekamp in Zaltbommel, ter grootte van circa 5.945 m². Het perceel is uitstekend gelegen aan de N322 en nabij de A2 in Zaltbommel. Het industrieterrein heeft in 2009 de prijs voor ”Veilig Ondernemen’’ gekregen,...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

TE KOOP
BOSSEKAMP ONG. | ZALTBOMMEL
Circa 5.945 m² bouwperceel

Omschrijving kavel
Een van de laatste bouwpercelen op bedrijventerrein “De Wildeman” en Het laatste bouwperceel aan de Bossekamp in Zaltbommel, ter grootte van circa 5.945 m². Het perceel is uitstekend gelegen aan de N322 en nabij de A2 in Zaltbommel. Het industrieterrein heeft in 2009 de prijs voor ”Veilig Ondernemen’’ gekregen, waarna het in 2011 de prijs voor ‘’Beste Bedrijventerrein’’ in de categorie sociaal ontving. Het perceel biedt veel ruimte voor diverse soorten van bedrijvigheid en is naar eigen wens in te richten.

Bereikbaarheid
De Bossekamp is goed bereikbaar, via de Van Heemstraweg Oost en de Koningin Wilhelminaweg zijn het centrum en de A2 (Maastricht – Amsterdam) binnen enkele autominuten bereikbaar.

Er is een bushalteplaats op circa 5 minuten loopastand gelegen (halte Bommelsekade, lijnen 267 en 860) met een frequente verbinding van en naar het NS station van Zaltbommel.

Omgevingsfactoren
Bedrijventerrein “De Wildeman”, onderdeel van de logistieke hotspot Rievierenland is gelegen aan de A2, nabij de historische stad Zaltbommel. “De Wildeman” is een aantrekkelijke locatie, door haar combinatie van duurzame structuur in een groene omgeving en uitstekende bereikbaarheid.

Het bedrijventerrein bestaat uit een mix van bedrijvigheid van logistieke tot aan kleine ondernemingen. Enkele gebruikers van het bedrijventerrein zijn: G. van Doesburg Internationaal Transport B.V., Bouwmarkt Gamma, Hitachi, Pennings Bouw, Brandwijk Fotografie et cetera.

Kadastrale Kenmerken
Gemeente: Zaltbommel
Sectie: K
Nummer : 2488
Grootte: 5.945 m²

Bestemmingsplan
Planomschrijving: Volgens het vigerende bestemmingsplan ‘’De Wildeman’’ heeft het object de bestemming Bedrijventerrein -1.

Highlights
Milieucategorie: 2 t/m 4
Bebouwingspercentage: Maximaal 80%
Bouwhoogte: Maximaal 20 meter

Voor meer informatie: www.ruimtelijkeplannen.nl

Koopgegevens
Prijsindicatie: € 185,00 per m² v.o.n., te vermeerderen met de geldende btw.

Notaris
Ter keuze van koper.

Zekerheidsstelling
Waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bouwgrond
Bouwjaar 2019
Bouwvorm Nieuwbouw
Locatie
Adres Bossekamp ong
Plaats Zaltbommel
Provincie Gelderland
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 5945 m²
Totaal bechikbare oppervlakte 5945 m²
Oppervlakte in units vanaf 5945 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.