Object
Verkocht

Het Wielsem 4, 's-Hertogenbosch 5231 BW 's-Hertogenbosch

5231 BW 's-Hertogenbosch

Omschrijving

Het Wielsem te 's-Hertogenbosch

Bouwperceel ter grootte van 1.464 m², in overleg met verkoper kan er tevens een kantoor-
bedrijfsgebouw op maat ontwikkeld worden.

Omgevingsfactoren
Het onderhavige perceel wordt voornamelijk omgeven door woonbebouwing maar grenst daarnaast aan enkele sportaccommodaties en een kantoorgebouw van AAG. Daarnaast is aan de oostzijde van het perceel het...

Locatie

Uitgebreide omschrijving

Het Wielsem te 's-Hertogenbosch

Bouwperceel ter grootte van 1.464 m², in overleg met verkoper kan er tevens een kantoor-
bedrijfsgebouw op maat ontwikkeld worden.

Omgevingsfactoren
Het onderhavige perceel wordt voornamelijk omgeven door woonbebouwing maar grenst daarnaast aan enkele sportaccommodaties en een kantoorgebouw van AAG. Daarnaast is aan de oostzijde van het perceel het winkelcentrum “De Rompert” gelegen, dit winkelcentrum is grotendeels overdekt en biedt huisvesting aan circa 45 winkel- en horecabedrijven. Daarnaast zijn er in de directe omgeving van “De Rompert” enkele kantoorobjecten gelegen met gebruikers als Altuïtion, Kurvers Frenken Advocaten, OSB, Jeroen Bosch College, MEE regio ’s-Hertogenbosch en een uitvaartcentrum van Dela.

Aan de westkant van de wijk “Hambaken" is een bedrijvenclusters gelegen, te weten bedrijventerrein het High Tech Park. Enkele opvallende bedrijfsmatige gebruikers van het bedrijventerrein zijn ABN Amro, Scania en Hago Gezondheidszorg.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid van het gebied is goed te noemen. Via de weg Orthen is het centrum van de stad binnen enkele autominuten bereikbaar. Ook het snelwegennet (A2 Maastricht – Amsterdam, A59 ’s-Hertogenbosch – Breda) rond ’s-Hertogenbosch is via de Hambakenweg direct te bereiken. 50 meter van het perceel is de bushalte ‘Orthensehoven’ gelegen die dankzij buslijn 73 een frequente verbinding heeft met het Centraal Station.

Perceel
Het bouwperceel heeft een oppervlakte ter grootte van circa 1.464 m².

Het onderhavige perceel valt binnen het ‘Bestemmingsplan Noord’, dit bestemmingsplan is te raadplegen via de gemeentelijke website (www.s-hertogenbosch.nl). In dit bestemmingsplan staat omschreven dat het perceel de bestemming ‘kantoor’ heeft, daarnaast staat er omschreven dat het bebouwingspercentage 70% bedraagt met een bouwhoogte van 7 meter.

Desgewenst kan er in overleg met verkoper een kantoor- of bedrijfsobject op maat gebouwd worden. Het nieuw te realiseren turn-key gebouw kan een vloeroppervlakte hebben van circa 2.000 m².

Kadastrale informatie
Gemeente : ‘s-Hertogenbosch
Sectie : O
Nummer : 5982
Grootte : 14 a 64 ca

Koopprijs
Op aanvraag te verkrijgen.

BTW
Vanwege de levering van een bouwrijp perceel, wordt de koopprijs vermeerderd met 21 % BTW.

Zekerheidsstelling
waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te storten bij of af te geven aan de notaris uiterlijk 10 dagen na ondertekening van de koopovereenkomst.

Aanvaarding
Aanvaarding in de huidige staat op korte termijn mogelijk.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Bouwgrond
Bouwjaar 2014
Bouwvorm N.v.t.
Locatie
Adres Het Wielsem 4
Plaats 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1464 m²
Totaal bechikbare oppervlakte 1464 m²
Oppervlakte in units vanaf 1464 m²
Terrein
Oppervlakte 1464 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.