5232 JZ 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8
5232 JZ 's-hertogenbosch

Zevende Herven 8

Vragen? Neem contact op met Ruben Greve RM RT van HRS Makelaars

  • Prijs€ 700.000 k.k.
  • Aantal kamers3
  • Aantal slaapkamers2
  • Wonen139 m2
  • Perceel660 m2
  • LocatieBekijk op kaart
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch

Zevende Herven 8, 's-Hertogenbosch

In Villawijk ‘De Herven’ is deze royale vrijstaand geschakelde bungalow gelegen. Het betreft één van de meest geliefde locaties van ’s-Hertogenbosch. De populaire ligging komt enerzijds door de ligging nabij de bourgondische binnenstad en anderzijds is het direct gelegen tegen een uniek natuurgebied ‘De Heinis’. Bovendien ligt het NS-station Oost, een overdekt winkelcentrum, sport- en recreatieaccommodaties om de hoek en zijn de uitvalswegen op enkele autominuten gelegen, richting Amsterdam, Eindhoven, Breda en Nijmegen. 

Bouwjaar            : 1976

Energielabel        : C - definitief

Woonoppervlak    : 139 m2

Overige ruimte     : 26 m2

Perceeloppervlak  : 660 m2

Inhoud                : 625 m3

Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch
Zevende Herven 8, 5232 JZ, 's-hertogenbosch

Ruimte is één van de voornaamste eigenschappen van deze bungalow. Zo ligt de woning op een groot hoekperceel van maar liefst 660 m2 groot, heeft het een woonoppervlak van bijna 140 m2 en beschikt het over een garage, een eigen oprit, een kelder, een diepe zonnige tuin met veel privacy, groen en bovendien vrij uitzicht over een grote waterpartij. Hoewel de buitenzijde van de woning wellicht bescheiden oogt, is het tegendeel het geval. De woonvertrekken zijn ruim bemeten en de woning kent een speelse maar comfortabele indeling. De woning is zeer degelijk gebouwd met hoogwaardige materialen en is altijd met zorg onderhouden. Zo is het schilderwerk buitenzijde recent gedaan en is het dak enkele jaren geleden vervangen. Het interieur is weliswaar gedateerd te noemen, maar biedt een mooi potentieel om het te moderniseren, te verduurzamen en om het naar u eigen hand te zetten. Zo biedt het dakvlak een uitstekende zonligging voor een ruim aantal zonnepanelen.

INDELING:

Entree, ontvangsthal met separate toiletruimte en enerzijds toegang naar de slaapvertrekken, badkamer en garage, en anderzijds toegang tot de living. De woonkamer, met haardpartij, samen met de eethoek is ruim 10 meter lang en bijna 5,5 meter breed, wat een zeer comfortabele ruimte oplevert. Dit wordt nog eens versterkt door de speelse hoogte en de grote raampartijen. Aan de achterzijde is de open keuken gesitueerd met een loopdeur naar de achtertuin. De keuken is voorzien van een keukenmeubel in rechte opstelling. Aansluitend treft u de bijkeuken met de aansluitingen voor de was-apparatuur, de standplaats van de C.V.-ketel en toegang tot de kelder. De verrassend diepe en zonnige achtertuin beschikt over een groot gazon, terras en volwassen beplanting. De ultieme privacy en de directe ligging aan de waterpartij maakt de tuin zeer bijzonder. Vanuit de ontvangsthal is via een gang, met een daklicht, de meterkast en aansluitend 2 slaapkamers en de badkamer bereikbaar. Op eenvoudige wijze bestaat er de mogelijkheid om een 3e of zelfs 4e slaapkamer te realiseren. De badkamer is compleet ingericht met een tweede toilet, douche, dubbele wastafel en ligbad.

Bijzonderheden:

•             Gelegen op één van de voornaamste plekken

•             Groot hoekperceel

•             Groot woonoppervlak

•             Degelijk gebouwd en keurig onderhouden

•             Eigen oprit, garage en kelder

•             Enorm potentieel om te verduurzamen

•             Eenvoudig om extra (slaap-)vertrekken te realiseren

•             Zonnige tuin, met privacy en vrij uitzicht over water

Dynamis Exclusief - maps

Deel deze exclusieve woning:

Bezichtiging plannen?

Neem vrijblijvend contact op met onze exclusief specialist Ruben Greve RM RT bij HRS Makelaars

06 - 11 30 34 51

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie