Het Leukste Makelaarskantoor Van Den Bosch

Het leukste makelaarskantoor van Den Bosch

“Elk huis verkoop ik alsof het mijn eigen woning is”, zegt Ruben Greve, makelaar bij HRS Wonen. Samen met Pepijn Stouthart en Inga Mol is hij verantwoordelijk voor de woningmarkt in Den Bosch en omgeving. De kracht van het makelaarskantoor? “We bieden de ‘oude’ dienstverlening: met service en aandacht voor de klant maar met de moderne tools van nu.”

“Het persoonlijke is onze business, dat is wie we zijn”, voegt Ruben eraan toe. De makelaar weet als geen ander dat de klant bij ieder bedrijf voorop staat. “Maar dat is bij HRS Wonen ook echt zo. We willen onze klanten goed bedienen en zetten ons daarom volledig in. Om maar even een voorbeeld te noemen waarin zich dit uit: laatst hebben we voor iemand een nieuwbouwappartement verkocht. We hebben daar eerst zo’n vier gesprekken gevoerd om te kijken of dit inderdaad de beste keuze is. We zoomen in op de persoonlijke situatie om te kijken wat er persoonlijk speelt en wat de juiste keuzes zijn. Dat lukt niet in twintig minuten, dus besteden we de tijd die voor de klant nodig is.”

“Elk huis verkoop ik alsof het mijn eigen woning is”

Ruben glundert terwijl hij vertelt. “Mijn standpunt is altijd: elk huis verkoop ik alsof het mijn eigen woning is. Dat geldt ook voor de rest binnen ons team. We proberen ons in te leven in het verhaal wat mensen beweegt om de stap te zetten om hun huis te verkopen. Soms is het voor werk, soms spelen andere (emotionele) dingen een rol. We proberen daar stil bij te staan.”

Kunnen we je ergens bij helpen?

Neem contact met ons op

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie