9345

Verkopen, hoe werkt dat?

Wij nemen u mee door onze vijf, bewezen stappen om uw woning zo adequaat en snel mogelijk te verkopen. Onze methode stelt u centraal. Alles om voor u het optimale resultaat te behalen.

Inventarisatie potentiƫle belangstellenden

De basis van onze activiteiten. Het inventariseren van potentiële kopers. Wij benaderen bij ons bekende woningzoekers. Dankzij onze uitstekende marktpositie hebben wij zicht op concrete kandidaten.

8130

Onderscheidende marketing

Goede presentatie van uw woning is essentieel. De juiste marketing is een voorwaarde voor een succesvol verkooptraject. Ons unieke promotiepakket haalt het maximale uit de positionering op Funda (deze is stuurbaar) en springt eruit door de goede kwaliteit en complete presentatie.

8131

De bezichtiging

Altijd op tijd en in goed overleg. Een goede bezichtiging is essentieel voor een optimaal verkoopresultaat en daarom de basis van ons vak. Afspraken worden in overleg met u ingepland. Onze makelaar is altijd op tijd aanwezig en zal u na de bezichtiging direct informeren. Wij bezichtigen ook op zaterdag. Terugkoppeling vindt regelmatig plaats. Wij houden u op de hoogte van de bezichtigingsresultaten via telefoon, e-mail en via uw digitale account. Veranderende omstandigheden en noodzakelijke initiatieven worden met u besproken in tussentijdse voortgangsgesprekken.

8132

De onderhandeling

Ons specialisme. Kandidaten met concrete belangstelling zullen dit door het uitbrengen van een bod aangeven. Wij bespreken en adviseren u over de mogelijkheden. U accepteert het bod, wijst het af of gaat in onderhandeling. In dit laatste geval doet u een tegenvoorstel. Naast de prijs komen ook de voorwaarden ter sprake. Denk aan de ontbindende voorwaarden, de opleverdatum en de roerende zaken.

8133

Deskundige en efficiƫnte afhandeling

Bij prijsovereenstemming stellen wij de koopakte op. Wij zorgen voor een snelle ondertekening en sturen de koopovereenkomst naar de notaris die zal zorgen voor de eigendomsoverdracht. Wanneer de ontbindende voorwaarden zijn verlopen en de overdracht aanstaande is, plannen wij de oplevering van het huis. Tijdens deze inspectie bent u samen met ons en de koper aanwezig om het huis te inspecteren en op te leveren. Wij noteren voor u de meterstanden. Wij begeleiden u bij de notaris tijdens de eigendomsoverdracht.

8135
9346

Een keuze maken

U wilt uw huis verkopen?

Het kan echter zijn dat de gedachten om uw huis te verkopen pas sinds kort door het hoofd spoken. Het is tenslotte ook geen kleine stap die u wilt zetten. Als u wilt weten waar u aan toe bent, kunt u altijd vrijblijvend een waardebepaling van uw huis aanvragen. We horen het graag als u ons als úw makelaar heeft gekozen! Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.