Object
Verkocht

Kapelstraat, Megen 5366 BZ Megen

5366 BZ Megen

Omschrijving

ROYAAL BOUWKAVEL VAN MAARLIEFST 1.860 M2 GROOT. Een unieke gelegenheid voor iedereen die zich van de stadse hectiek wil onttrekken én om, naar uw eigen woonwensen, een vrijstaande villa met kelder en bijgebouw te bouwen.

Absoluut onderscheidende woonlocatie, grenzend aan een natuurgebied, met de voorzieningen dichtbij. Naast het vrij en landelijk wonen, zijn er de mogelijkheden voor een...

Locatie

Wijkstatistieken

0 nieuwbouwprojecten in Megen

Bekijk projecten

Uitgebreide omschrijving

ROYAAL BOUWKAVEL VAN MAARLIEFST 1.860 M2 GROOT. Een unieke gelegenheid voor iedereen die zich van de stadse hectiek wil onttrekken én om, naar uw eigen woonwensen, een vrijstaande villa met kelder en bijgebouw te bouwen.

Absoluut onderscheidende woonlocatie, grenzend aan een natuurgebied, met de voorzieningen dichtbij. Naast het vrij en landelijk wonen, zijn er de mogelijkheden voor een kleinschalige onderneming/praktijk aan huis, een B&B, hobbymatig houden van dieren, levensloopbestendig wonen enz.

Cijfers aangaande de nieuw te bouwen woning:
- Maximaal 1000 m3 inhoud
- Bouwvlak is 10 meter x 12 meter
- Goothoogte maximaal 5 meter
- Nokhoogte maximaal 10 meter

Feiten en cijfers over de bijgebouwen:
- Totaal maximaal 100 m2
- Goothoogte maximaal 3 meter
- Nokhoogte maximaal 5 meter

Het karakteristieke Megen is gelegen in een landelijke omgeving, aan de rivier de Maas met een rijk verenigingsleven voor jong en oud en de eeuwenoude historie van Megen. De ligging aan de Maas biedt volop recreatiemogelijkheden, prachtige rij- en wandelroutes en volop gelegenheid voor watersporters. Hier woont u onder de rook van de stad Oss. Met ruim 15 fietsminuten staat u in het stadscentrum van Oss, met al haar voorzieningen, zoals een breeds scala aan winkels, scholen, theaters, het treinstation enz. En met ruim 10 autominuten bereikt u de uitvalswegen naar Nijmegen, Eindhoven en 's-Hertogenbosch.

Informeer bij ons kantoor naar de mogelijkheden. Wij kunnen u de bestemmingsplankaart, -regels en voorschriften laten zien en voor vragen zijn wij u graag van dienst. De getoonde beelden zijn een referentie en ter illustratie voor wat er indicatief gebouwd mag worden.

Kenmerken

Overdracht
Status Verkocht
Aanvaarding in overleg
Bouw
Woning type Bouwgrond
Recreatiewoning nee
Permanente bewoning ja
Bouwvorm N.v.t.
Locatie
Adres Kapelstraat ong
Plaats Megen
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging Aan rustige wegIn woonwijkLandelijk gelegenOpen liggingVrij uitzicht
Oppervlakte en inhoud
Perceeloppervlakte 1860 m²
Overig
Huidig gebruik Wonen
Huidige bestemming Wonen
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.