Probeer HRS Wonen gratis uit

Probeer HRS Wonen gratis uit

Proefverkopen

Geen verkoop - Geen kosten

Dat kan! Profiteer nu van deze tijdelijke actie bij HRS Makelaars. Als u uw huis in de verkoop zet bij ons, krijgt u onze makelaar twee maanden op proef. Dat betekent dat u onze dienstverlening twee maanden vrijblijvend kunt uittesten en alleen betaalt als u tevreden bent! Namelijk bij verkoop van uw woning!

Hoe werkt het?

In deze twee maanden zetten wij ons verkooppakket in om uw huis actief onder de aandacht te brengen bij potentiële kopers. U ervaart onze volledige dienstverlening. Echter betaalt u enkel en alleen bij een succesvolle verkoop van uw woning. Deze kosten worden in het eerste kennismakingsgesprek uitgebreid besproken en vervolgens vastgelegd. Dat betekent dus dat u zonder risico onze dienstverlening twee maanden kunt uitproberen.

wonen proefverkopen

De actie

  • Geen opstart- of promotiekosten vooraf
  • U betaalt pas als we uw huis hebben verkocht
  • Na twee maanden niet verkocht? Dan kunt u zonder kosten stoppen of besluiten om met ons door te gaan
  • Besluit u om met ons door te gaan dan betaalt u bij verkoop de afgesproken makelaarscourtage + bijdrage promotiekosten
  • Wilt u later toch stoppen met de verkoop dan betaalt u alleen de bijdrage promotiekosten

Maak direct een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling!

Bel één van onze vestigingen of vul het formulier in. Wij nemen dan contact met je op voor een vrijblijvende waardebepaling en meer informatie over de actie Proef Verkopen.

Tijdspanne

Wanneer bent u van plan te verhuizen?

Persoonlijke gegevens

Aanhef:
Naam:
Adres:
Postcode & Plaats:
Contactgegevens:
E-mailadres: Opmerkingen:
Door een vinkje te plaatsen gaat u akkoord dat wij uw gegevens opslaan en verwerken. Meer informatie hierover vind u in onze Privacy Statement