Jouw bedrijfshuisvesting, onze zorg

Jouw bedrijfshuisvesting, onze zorg

Bedrijven

Ik ben op zoek naar:

Sectoren

Bedrijven

Kantoren

Adequate kantoorruimte is belangrijk voor een onderneming. Niet te groot, niet te klein en misschien wel iets met groeimogelijkheden. Gevestigd op een locatie die zowel aantrekkelijk is voor jou, je klanten, maar ook je personeel. Waar vindt u zo'n kantoor? Bij HRS Bedrijfsmakelaars.

Bedrijven

Bedrijfsruimten

Je bent op zoek naar bedrijfsruimte voor opslag dan wel productie. Het pand dat je zoekt, hebben wij misschien al gevonden. Ook als uw huisvesting moet beantwoorden aan specifieke eisen en wensen. Ook kunt u bij HRS Bedrijfsmakelaars terecht als u perceel grond zoekt voor de ontwikkeling van uw eigen huisvesting.

Bedrijven

Logistiek

Om opdrachtgevers beter te kunnen bedienen op het gebied van logistiek vastgoed is Dynamis Logistics opgericht. Dit is een nauwe samenwerking tussen de diverse makelaarskantoren van Dynamis, waarin een team van specialisten op logistiek vastgoed met lokale marktkennis regionaal en landelijk vraag en aanbod scherp in de gaten houdt.

Bedrijven

Winkelruimten

Bent u op zoek naar een winkelruimte in de binnenstad, of mischien een retailruimte in de periferie? Met onze regionale kennis weten we wat er speelt in de winkelmarkt, daardoor kunnen we jou helpen om de concurrentie net een stapje voor te zijn.

Wat mag u van ons verwachten?

Persoonlijke aandacht

We doen het samen, daarom juist is de relatie met onze opdrachtgevers extra van belang

Regionale kennis

De makelaars van HRS zijn dagelijks actief in de regio, zowel zakelijk alsook privé

Vertrouwde zekerheid en kwaliteit

We zijn lid van diversen brancheorganisaties en certificeringsinstanties

Heeft u vragen?

Contact

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie