9343

Wonen

HRS Wonen

Het kopen of verkopen van een huis is een ingrijpende, emotionele en zeker geen dagelijkse gebeurtenis. Daar het nodige bij komt kijken. U en uw huis verdienen daarom een woningmakelaar met verstand van zaken en een doortastende aanpak. Zo bereiken we samen het beste resultaat!

 • Lokale en landelijke dekking en marketing;
 • Onderscheidende marketing;
 • Gevestigd in 's-Hertogenbosch;
 • Voor ieder huis een specialist!

Kopen of huren?

U bent op zoek naar een woning in 's-Hertogenbosch of Oss of in de directe omgeving daarvan. Wij zijn u daarbij zo goed mogelijk van dienst! Heeft u besloten om een huis te kopen of overweegt u toch een huurwoning? Het kopen van een huis is uiteraard geen kleine beslissing. Zowel voor het kopen als het huren van een huis hebben wij een uitgebreid en gevarieerd aanbod. En wellicht behoort een nieuwbouwwoning ook tot de opties!

Een huis kopen?

Wij hebben een ruim aanbod aan bestaande woningen, maar ook nieuwbouw. Misschien toch het comfort van een aankoopmakelaar? Wij kennen de wijken, straten, de markt, het huidige aanbod én het aanbod dat nog niet op Funda staat als geen ander.

Aanbod koop
8127
8128

U wilt een huis huren?

Wonen in de bourgondische binnenstad van Den Bosch, of toch liever een rustigere plek? Die keuze maakt u zonder al te veel consequenties. In Den Bosch en omgeving zijn er verschillende typen huizen te huur, van appartement tot luxe landhuis.

Aanbod huurwoningen

Ons actuele woningaanbod

Via de interactieve kaart kunt u eenvoudig het actuele aanbod aan huizen en appartementen vinden in de wijk waar u dit wilt. Minder goed bekend in de regio? Wij helpen u graag verder, u kunt altijd contact met ons opnemen voor een persoonlijke toelichting.

 • Kopen
 • Huren
+
-
9344

Hoe werkt 't nu?

Uw huis verkopen

Het verkopen van een huis is absoluut een ingrijpende en emotionele gebeurtenis. Deze wordt niet dagelijks gemaakt. Daar komt heel wat bij kijken. U en uw huis verdienen daarom een doortastende aanpak. Wat is de maximale verkoopopbrengst? Wat zijn uw specifieke wensen in het verkoopproces? Welke makelaar mag de verkoop van uw huis gaan uitvoeren?

Een pittige keuze

U staat voor een lastige keuze. Welke makelaar mag de verkoop van uw huis uitvoeren? Naar onze mening is dat de makelaar die rekening houdt met uw specifieke wensen, zorgt voor een professionele, onderscheidende marketing en dankzij jarenlange ervaring weet wat uw potentiele koper beweegt en zorgt voor het beste verkoopresultaat. En dat zijn wij.

 • Sneller verkocht dan de gemiddelde verkoop;
 • Kleiner verschil tussen koopsom en vraagprijs dan de gemiddelde verkoop;
 • Lokale en landelijke dekking en marketing;
 • Vernieuwende marketing;
 • Voor ieder huis een specialist!

Hoe worden wij beoordeeld?

HRS Wonen wordt als verkoopmakelaar beoordeeld met een 9. En daar zijn we hartstikke trots op! Dit cijfer is gebaseerd op ruim 100 recensies in de afgelopen 2 jaar.

8129
6584

Uw huis verkocht in 5 stappen!

Een bewezen en vertrouwde methode, bestaande uit vijf duidelijke stappen.

Bekijk de 5 stappen

Wat wij doen

Passie voor wonen!
HRS is altijd in de buurt! U staat bij ons centraal. Ieder huis en iedere verkoop zijn uniek. Daarom houden wij rekening met uw specifieke wensen en hebben wij voor ieder huis een specialist. Ideaal voor het leveren van maatwerk en het geven van het beste advies. Ons doel is voor u het beste verkoopresultaat te realiseren, professioneel en prettig begeleid met voor u een minimale tijdsinspanning.

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.