Word jij onze Valentijnsdate?

Word jij onze Valentijns-date?

Verliefd worden op een huis. Het kan. Niets is dan zo moeilijk om het hoofd koel te houden. Gelukkig heb je dan een makelaar. Die kritisch met je meekijkt, onafhankelijk oordeelt en die stevig voor je onderhandelt. Maak daarom nu een date met ons. We beloven: er komt geen romantiek bij kijken.

“Als die woning toch ooit te koop komt …”
Ruben Greve, directeur van Greve Makelaardij onderdeel van HRS Wonen, partner van Dynamis, weet hoe het is om verliefd te worden op een huis. Vraag hem naar zijn eigen woning en hij begint meteen te stralen. Hij was al jaren verliefd op zijn huidige vrijstaande woning. Elke keer als ze langs de woning reden, zei hij tegen zijn partner: “Als die woning toch ooit te koop komt, gaan wij hem kopen”. Inmiddels woont Ruben Greve al jaren met zijn gezin in dit droomhuis.

Boem. Verliefd. Van Maastricht naar Den Bosch

Rob en Aline woonden al jaren klein maar fijn in het centrum van Maastricht. Op vakantie in Den Bosch zagen ze een prachtige woonboerderij met een Te Koop bord. Ze werden op slag verliefd – alleen de vraagprijs was te hoog. Bevangen door de liefde besloten ze de plaatselijke makelaar te bellen. Uiteindelijk lukte het na zenuwslopende onderhandelingen om een prijs te bedingen die ze konden betalen. Drie maanden later verhuisden ze. Zo snel kan het gaan, als de liefde toeslaat.

Wil jij verhuizen naar een andere plaats?
Als je van Deventer naar Arnhem verhuist, of van Venray naar Den Bosch – hoe weet je dan op welke buurt je verliefd zou kunnen worden? Laat je rondleiden door onze makelaars. Onze vestigingen zitten verspreid door heel Nederland en de makelaars kennen hun eigen marktgebied als geen ander. Ze weten waar je kindvriendelijk kunt wonen, waar de nieuwbouw komt, hoe het met de files zit. Vertel hoe jouw droomhuis eruitziet en ze weten precies waar je moet zijn.

Waarom Dynamis?

  • Verspreid over heel Nederland
  • Local heroes: kennen hun buurt als geen ander
  • De plus- en minpunten van elke wijk

Word jij onze Valentijnsdate?
Rondom Valentijn hangt de liefde in de lucht. Dus dit is hét moment om op zoek te gaan naar een droomhuis. We nodigen je graag uit voor een date. Iedereen die op naar aanleiding van deze actie belt of mailt om een afspraak te maken maakt kans op een diner voor 2.

Vul je wensen in en maak kans op een diner voor 2