HRS WONEN NEEMT RUCKER-RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ OVER

Geschreven door Ruben Greve RM RT op 29 maart 2021

Per 1 maart 2021 heeft HRS Wonen de makelaarsactiviteiten overgenomen van Rücker Raaijmakers makelaardij in ’s-Hertogenbosch.

Na ruim 30 jaar is voor Mariëtte Raaijmakers, naast kantooreigenaar tevens makelaar-taxateur, het moment aangebroken om een stapje terug te doen. Mariëtte: “Dat kan ik nu doen in de wetenschap dat mijn bedrijf met evenveel passie en gedrevenheid voortgezet wordt door mensen, bij wie mijn gewaardeerde collega Mieke van den Akker-Lathouwers en ik ons thuis voelen”. De kernwaarden Integriteit, loyaliteit en deskundigheid hebben beiden kantoren hoog in het vaandel staan, waardoor HRS Wonen een perfecte match is voor de klanten van Rücker Raaijmakers Makelaardij.

HRS Wonen, dat dit jaar haar 10-jarig bestaan viert, ziet het als een mooie kans om haar activiteiten uit te breiden met 2 ervaren en deskundige makelaars en een mooi netwerk. In de huidige markt is het vinden van gekwalificeerd personeel geen vanzelfsprekendheid. Al 10 jaar lang groeit onze organisatie gestaag en zijn we specialist op gebied van nieuwbouw, woningmakelaardij, commercieel vastgoed en taxaties. Als partner in Dynamis kunnen wij naast onze eigen expertise ook gebruik maken van de kennis en know how die we binnen dit samenwerkingsverband hebben.

Hoewel we niet nastreven om de grootste makelaar van de regio te worden, zijn we altijd bezig om de best mogelijke dienst te verlenen aan onze klanten. En dat is ook terug te zien in onze klantbeoordeling met gemiddeld een negen!

Voor inlichtingen kunt u terecht bij Arjan Rens of Ruben Greve via 073 800 0008.

HRS WONEN NEEMT RUCKER-RAAIJMAKERS MAKELAARDIJ OVER
Ruben Greve RM RT
Neem contact op met Ruben