Lovensekanaaldijk 45 4 , 5013 BJ, Tilburg

  € 650 p.m.
  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.

  Omschrijving

  TE HUUR: Unieke kantoorruimte in Tilburg! Deze recent gerenoveerde treinwagon uit 1959 (ca. 25m2) is beschikbaar voor verhuur. Kenmerken: In 2022 volledig gerenoveerd, deze treinwagon biedt een praktische indeling en is perfect voor ZZP'ers of startende ondernemers...

  Toon meer

  Kenmerken

  Oppervlakte 25 m²

  TE HUUR: Unieke kantoorruimte in Tilburg! Deze recent gerenoveerde treinwagon uit 1959 (ca. 25m2) is beschikbaar voor verhuur.

  Kenmerken:
  In 2022 volledig gerenoveerd, deze treinwagon biedt een praktische indeling en is perfect voor ZZP'ers of startende ondernemers op zoek naar een bijzondere werkplek. De buitenkant is voorzien van nieuw houtwerk, glaswanden en openslaande deuren. Van binnen zijn het dak, de muren en de vloer geïsoleerd, met gestucte muren en plafond, en een laminaatvloer voor een frisse uitstraling. Vanaf deze werkplek heeft u een prachtig uitzicht over het terrein van FABRIEK59.

  Locatie:
  Gelegen aan de Noordoostelijke rand van de stad en langs het Wilhelminakanaal. De locatie kent een rijke historie, in het verleden werden er jaarlijks vele miljoenen kilo's textiel verwerkt op dit terrein. Hedendaags is de voormalige textielfabriek in gebruik door verschillende ondernemers. Hier hedendaags aan te treffen zijn een diversiteit aan bedrijven, zoals Postelmans Bloemisten, Hoogspoor maar bijvoorbeeld ook een mediaproductiebedrijf, Crossfit sportschool, een speciaal-bier producent alsmede een ambachtelijke chocolatier. Kortom, een locatie waar het bruist van ondernemers.

  Bereikbaarheid:
  Het object is zeer goed bereikbaar gelegen, met in de directe nabijheid uitvalswegen zoals de Ringbaan Noord welke uitstekend aansluit op autosnelwegen zoals de N261 (Tilburg - Waalwijk), A65 (Tilburg - Den Bosch) en de A58 (Breda). Tevens is het terrein goed te bereiken middels openbaar vervoer; er bevindt zich een bushalte op circa 100 meter van het Fabriek59-terrein.

  Bestemming;
  Bestemmingsplan Groeseind 2017
  - bedrijf van categorie 3.2;
  - bedrijf van categorie 4.1;
  - bedrijf van categorie 4.2;
  - detailhandel;
  - detailhandel perifeer;
  - horeca van categorie 1;
  - kantoor;
  Autohandel en soortgelijke handel niet toegestaan.

  Voorzieningen:
  - Airconditioning
  - Gebouwenbeheerder ter plaatse
  - Afsluitbaar voorterrein
  - LED verlichting

  Huurvoorwaarden:
  - Vermelde huurprijzen zijn exclusief B.T.W.

  - Servicekosten
  Huurder zal de kosten voor gas-, water-, en elektra een voorschot betalen aan verhuurder, alsmede voor het gemeenschappelijk gebruik van de ontvangstruimte en parkeerterrein onderhoud. De gemeentelijke belastingen zijn ook voor rekening van huurder. De servicekosten bedragen € 75,- per maand.

  - Omzetbelasting
  Verhuurder wenst te opteren voor BTW-belaste huur en verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste verhuur.

  - Indexering
  De huurprijs zal voor het eerst één jaar na huuringangsdatum en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI).

  - Periode
  Het object is beschikbaar. Minimale huurperiode 12 maanden.

  - Huurovereenkomst
  Standaard ROZ-model 2015; kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW en eventueel benodigde aanvullingen.

  - Zekerheidstelling
  Waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden betalingsverplichting, voorafgaand aan sleuteloverdracht.

  - Huurbetaling
  De huur dient per maand vooruit te worden voldaan. Betalingen dienen per bank voldaan te worden, contante betalingen worden niet aangenomen.

  - Informatieplicht
  Verhuurder zal de achtergrond van huurder verifiëren bij vorige verhuurders, accountant, Kamer van Koophandel, gemeente en politie. Huurder dient te verklaren hier geen bezwaar tegen te hebben.

  Toon meer

  Algemeen

  Huurprijs € 650 p.m.
  Servicekosten € 75 per maand
  Servicekosten BTW belast Ja
  Status Beschikbaar

  Bouw

  Hoofdfunctie kantoorruimte
  Bouwjaar 1953
  Bouwvorm Bestaande bouw

  Locatie

  Adres Lovensekanaaldijk 45 4
  Plaats Tilburg
  Provincie Noord brabant
  Land Nederland
  Ligging
  • Bedrijventerrein

  Kantoor

  Oppervlakte 25 m²
  Oppervlakte in units vanaf 25 m²

  Onderhoud

  Onderhoud binnen Uitstekend
  Onderhoud buiten Uitstekend

  Bedrijfstakken in

  Ontdek de kantoorruimte

  Lovensekanaaldijk 45 4, 5013 BJ, Tilburg

  Locatie

  Lovensekanaaldijk 45 4, 5013 BJ, Tilburg

  Schaduwwijzer

  Vragen over dit pand?
  Maak een afspraak via onze online tool.