Sprekende Cijfers

Sprekende Cijfers

In samenwerking met Dynamis ontwikkelen we diversen marktrapportages onder de naam van

Wonen

HRS Wonen publiceert samen met Dynamis elk kwartaal Sprekende Cijfers Woningmarkten. In de twaalf regiorapporten worden de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt in kaart gebracht. Dit gebeurt volgens een vast concept waarin vraag, aanbod, prijs en looptijd samen een dynamisch beeld van de markt geven. Gedurende het jaar brengt Dynamis bovendien Marktscans uit om u te informeren over actuele thema’s op de Nederlandse woningmarkt.

Kantorenmarkt

Tweemaal per jaar ontwikkelen we samen met Dynamis de Sprekende Cijfers Kantorenmarkten. Binnen de rapportages worden onder andere aanbodcijfers, opamecijfers en trends beschreven.

Bedrijfsruimtenmarkten

In samenwerking met Dynamis en al haar partners ontwikkelen we éénmaal per jaar de rapportage Sprekende Cijfers Bedrijfsruimtenmarkten.

Logistieke Markt

De logistieke markt is enorm in beweging, deze marktbewegingen hebben we geprobeerd om in samenwerking met Dynamis samen te vatten in het rapport Sprekende Cijfers Logistieke Markt. Deze rapportage verschijnt éénmaal per jaar.

Winkelmarkten

Elk jaar publiceert HRS in samenwerking Dynamis in samenwerking met haar partners twaalf regionale rapportages over de winkelmarkt. Onder de vlag van Sprekende Cijfers wordt in deze rapporten uitgebreid aandacht besteed aan de regionale omstandigheden op de volgende winkelmarkten.

Liever een rapportage op maat? Neem contact met ons op