BEDRIJFSRUIMTE HUREN IN DEN BOSCH? BEL SNEL MET HRS MAKELAARS -

BEDRIJFSRUIMTE HUREN IN DEN BOSCH? BEL SNEL MET HRS MAKELAARS

Misschien start je binnenkort een onderneming, misschien wil je uitbreiden met het oog op de toekomst. Of wie weet zoek je een strategisch gelegen locatie die de bereikbaarheid van je bedrijf vergroot. Den Bosch is dan een goede keuze. De stad en het wegennet eromheen vormt een belangrijk knooppunt voor bedrijven in de logistiek. Wie hier onderneemt doet dat op steenworp afstand van de Randstad, maar heeft net zo goed Duitsland en de haven van Rotterdam in het vizier. En niet onbelangrijk, als je een bedrijfsruimte (of een kantoorruimte) in Den Bosch huurt, maakt jouw bedrijf deel uit van een aantrekkelijke, dynamische regio die voortdurend in ontwikkeling is. Dus bedrijfsruimte huren? Vertel ons snel jouw wensen en zet ons aan het werk.

Wat je vraag ook is. We helpen graag!

Wat mag u van ons verwachten?

Persoonlijke aandacht
We doen het samen, daarom juist is de relatie met onze opdrachtgevers extra van belang
Regionale kennis
De makelaars van HRS zijn dagelijks actief in de regio, zowel zakelijk alsook privé
Vertrouwde zekerheid en kwaliteit
We zijn lid van diversen brancheorganisaties en certificeringsinstanties
bedrijfsruimte huren den bosch

Hulp nodig bij het huren van een bedrijfsruimte in Den Bosch?

Bij het huren van een bedrijfsruimte of een kantoorruimte komt veel kijken. Afhankelijk van de sector waarin jouw bedrijf actief is, moet je denken aan locatie, bereikbaarheid, m2, huurvoorwaarden, uitstraling, opslagruimte, parkeergelegenheid. De lijst is lang en tijd is kostbaar. Zeker voor jou als ondernemer. Dat kun je allemaal zelf uitzoeken of je schakelt externe expertise in. De specialist van HRS Makelaars vindt een passende plek voor jouw bedrijf en regelt de verdere zakelijke afhandeling. Ons huidige aanbod vind je op de website. Of je laat ons weten wat jouw bedrijf nodig heeft en gaan wij voor je aan de slag.

Den bosch bedrijfsruimte huren

HRS Makelaars, bedrijfsmakelaars met een uitgebreid lokaal en regionaal netwerk

Een belangrijk voordeel van huren via HRS Makelaars in Den Bosch is ons hechte regionale en bovenregionale netwerk. HRS Makelaars is namelijk aangesloten bij Dynamis, een landelijke makelaarsnetwerk met meer dan 30 vestigingen. Dat lijkt misschien te groot voor persoonlijk contact, maar niks is minder waar. Wij hebben de lijntjes en zitten bovenop de bedrijfs- en marktontwikkelingen. Dat is wel zo fijn. De kans dat wij een bedrijfspand of een kantoorruimte (of een deel daarvan) in ons ons huuraanbod hebben of snel krijgen is dus aanzienlijk. Heb je vragen? Laat het ons weten, wij helpen jouw bedrijf graag verder.

Nieuw in ons aanbod

Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Grotestraat 4
5141 HA, Waalwijk
 • 128 m²
 • 5
€ 395.000 k.k.
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Kruisstraat 2
5141 KL, Waalwijk
 • In units vanaf 865 m²
prijs op aanvraag
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
Bekijk alle afbeeldingen
FiftyEight
5262 SJ, Vught
  € 295.000 - € 407.500 v.o.n.
  bedrijfsruimte huren den bosch

  Zo werkt huren via HRS Makelaars in Den Bosch

  Bij HRS Makelaars in Den Bosch werken enthousiaste bedrijfsmakelaars met de juiste contacten. Wij begrijpen waarom een bedrijfsruimte of kantoorruimte huren in Den Bosch zo logisch en aantrekkelijk is; locatie, locatie, locatie. Centrale ligging, goed bereikbaar, waardevolle uitstraling. Schakel HRS Makelaars in en wij zetten ons netwerk in. Ongeacht hoe specifiek je wensen zijn, weet dat Den Bosch voortdurend in beweging en ontwikkeling is. Wij zorgen dat we altijd een uitgebreid aanbod hebben, maar we denken ook mee en kijken vooruit. Kunnen kiezen is belangrijk. Wij delen onze kennis, expertise en aanbod onderling om jou als huurder nog beter van dienst te zijn. Dus ben je op zoek naar een bedrijfsruimte in Den Bosch, zoek dan niet verder maar schakel HRS Makelaars in.

  bedrijfsruimte huren in den bosch

  Wat is jouw bedrijfspand waard?

  Goede vraag natuurlijk. Stel je bent eigenaar van een bedrijfsruimte en je twijfelt tussen verkopen of verhuren. Dan is een goed uitgevoerde taxatie belangrijk. De taxatie-experts van HRS Makelaars letten overal op en zorgen voor een goed gefundeerd rapport. Ben je nieuwsgierig en alvast op zoek naar een indicatie? Check dan onze online taxatiemodule. Wil je meer werk maken van de taxatie, neem dan snel contact met ons op. En wie weet kunnen wij je ook nog helpen bij de verhuur van je huidige bedrijfspand of bij het huren van een ander gebouw in Den Bosch.

  SEO - DB - bedrijfsruimte huren

  Waarom HRS Wonen

  • Kennis van de woningmarkt én jouw wensen
  • Makelaar in 's-Hertogenbosch en omgeving
  • Verkoopt jouw huis vlekkeloos
  • Gespecialiseerd in bestaande bouw en nieuwbouw

  Kunnen we je ergens bij helpen?

  Of je nu een pand koopt of verkoopt. Het is niet iets van alle dag. Wat is de waarde van het pand? Hoe anticipeer ik hier slim op?

  Het zijn belangrijke en bepalende vragen. Laat ons gratis en vrijblijvend met je mee kijken.