Oude Hulst 3 , 5211 HC, 's-Hertogenbosch

  • A++
huurprijs op aanvraag
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR Oude Hulst 3 | 's-Hertogenbosch Fantastische kantoorruimte gelegen aan de zuidzijde van de binnenstad, op een prominente plek aan het natuurgebied ‘Het Bossche Broek’, welke onderdeel uitmaakt van het kantorencomplex “Bastion Zuid”. Het centrum van...

Toon meer

Kenmerken

TE HUUR
Oude Hulst 3 | 's-Hertogenbosch

Fantastische kantoorruimte gelegen aan de zuidzijde van de binnenstad, op een prominente plek aan het natuurgebied ‘Het Bossche Broek’, welke onderdeel uitmaakt van het kantorencomplex “Bastion Zuid”. Het centrum van ’s-Hertogenbosch ligt met al haar bijbehorende voorzieningen op enkele minuten loopafstand. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond, heeft een speels karakter en een eigen dakterras.

Het gebouw wordt op dit moment volledig getransformeerd en is voorzien van de nieuwste hoogwaardige installaties en krijgt een energielabel A++. Deze kantoorruimte worden toegevoegd aan het bestaande gebouw. Op dit moment krijgt vrijwel het gehele kantorencomplex een grootschalige upgrade, waardoor het gebouw op deze zichtlocatie een nieuw herkenningspunt gaat worden.
Aan de ene kant grenst deze kantoorruimte aan de oude binnenstad van ’s-Hertogenbosch, aan de andere zijde heeft u een prachtig uitzicht over een van de bekendste Bossche bezienswaardigheden: Het Bossche Broek. Het is een uitzonderlijk stuk natuur met een bijzondere flora en fauna en is tevens een plaats waar mensen tot rust komen en geïnspireerd worden. 's-Hertogenbosch is, met een ligging dichtbij de Randstad, een bruisende binnenstad, bourgondische netwerkcultuur en een diversiteit aan bedrijven en vakkennis, een ideale stad voor ondernemers om zich te vestigen. Het centrum van 's-Hertogenbosch kenmerkt zich door een combinatie van woningen, (dag)horeca en kantoorruimten.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
Via de Prins Bernardstraat loopt u de binnenstad in en komt u onder andere uit bij het stadskantoor, het Noord Brabants Museum en de parkeergarage de ‘Wolvenhoek’. Het object is zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

Parkeren:
Onder het kantoorgebouw is een stallingsgarage gelegen waarin 9 parkeerplaatsen kunnen worden aangeboden. Daarnaast zijn er in de nabije omgeving verschillende openbare parkeergarages gelegen, op loopafstand!

GEBOUWINFORMATIE
Voor verhuur is momenteel ca. 875 m² v.v.o. kantoorruimte exclusief toeslag algemene ruimten, gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte wordt opgeleverd in casco gerenoveerde staat:
- LED-verlichting;
- luchtbehandeling in combinatie met topkoeling;
- de gehele ruimte is voorzien van vloerverwarming;
- nieuwe sanitaire voorzieningen;
- pantry aansluiting;
- gestucte en wit geschilderde wanden;
- interne stalen trap naar de entresolvloer;
- dakterras voorzien van tegels.

ENERGIELABEL
Het gebouw is voorzien van een energielabel A++.

OPLEVERINGSDATUM
Q4 2024.

HUURTERMIJN
In overleg.

VERLENGING
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 maanden.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

SERVICEKOSTEN
Op aanvraag.

HUURBETALING
Per kwartaal vooruit.

BTW
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op de bovengenoemde huurprijzen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

HUUROVEREENKOMST
Standaard R.O.Z. huurovereenkomst, model 2015.

BANKGARANTIE
Een bankgarantie, ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW, dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs huurprijs op aanvraag
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast nee
Servicekosten BTW belast Nee
Servicekosten BTW tarief nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwjaar 1987
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Oude Hulst 3
Plaats 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging
  • Winkelgebied stadscentrum

Oppervlakte en inhoud

Totaal beschikbare oppervlakte 875 m²
Oppervlakte in units vanaf 875 m²

Parkeerplaatsen

Overdekt aantal 9

Energie

Energielabel A++
Energielabel einddatum 2024-09-01

Ontdek de kantoorruimte

Oude Hulst 3, 5211 HC, 's-Hertogenbosch

Locatie

Oude Hulst 3, 5211 HC, 's-Hertogenbosch

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.