Utopialaan 22, 's-Hertogenbosch 5232 CE 's-Hertogenbosch

5232 CE 's-Hertogenbosch huurprijs € 145 m² p.j.

Omschrijving

Bolduc, Joined in Business

Bolduc biedt ondernemers ruimte om te groeien. Niet alleen letterlijk, door het aanbod van hoogwaardige kantoorruimte. Maar ook figuurlijk, door het creëren van een inspirerende werkomgeving en het stimuleren van samenwerking tussen ondernemers. De ideale zichtlocatie en het hoge afwerkingsniveau van het complex maken Bolduc tot een first class multi tenant...

Locatie

Wijkstatistieken

Bedrijfstakken in 's-Hertogenbosch

Uitgebreide omschrijving

Bolduc, Joined in Business

Bolduc biedt ondernemers ruimte om te groeien. Niet alleen letterlijk, door het aanbod van hoogwaardige kantoorruimte. Maar ook figuurlijk, door het creëren van een inspirerende werkomgeving en het stimuleren van samenwerking tussen ondernemers. De ideale zichtlocatie en het hoge afwerkingsniveau van het complex maken Bolduc tot een first class multi tenant zakenlocatie. We are Joined in Business

Bolduc is, na de recente ingrijpende renovatie, een state of the art kantorencomplex. Door de imposante omvang biedt het de schaalgrootte om veel gezamenlijke faciliteiten aan huurders aan te bieden. De omvang zorgt er ook voor dat huurders optimaal kunnen groeien in het complex. Het verblijfsgebied rondom het gebouw kent een prettige zakelijke en duurzame levendigheid. De cliënten krijgen een optimaal binnenklimaat, ruime parkeerfaciliteiten en een uitstekend bedrijfsrestaurant aangeboden. De combinatie van duurzaamheid, bereikbaarheid, faciliteiten en een topkwaliteit kantoorruimte maakt dat Bolduc de huisvesting biedt om gezamenlijk de ‘war for talent’ te winnen.

Wat biedt Bolduc concreet?

Een maatpak: De ruimte die u huurt in Bolduc past zich aan op uw groeitempo. Uw huisvesting in Bolduc is nooit een belemmering om verdere groei te realiseren en resulteert niet in kosten voor ruimte die u uiteindelijk niet gebruikt. Binnen Bolduc heeft u de mogelijkheid om een vaste kern te houden met daarom heen een ‘flexibele schil’. Mocht dit niet voldoende zijn dan is er gedurende de huurperiode altijd een mogelijkheid om binnen het complex te verhuizen. Bolduc is groot en dat maakt dat er altijd een dynamiek is in de bezettingsgraad van het totale complex. De noodzaak om ruimte op korte termijn bij te huren kan gevonden worden in de vergaderruimten en werkplekken die zelfs per dagdeel beschikbaar zijn.

Duurzaamheid: In 1995 is Bolduc gerealiseerd en is het landelijk bekend geworden als ‘het kantoor van de toekomst’. In 2015 is er een zeer ingrijpende renovatie afgerond, waarna Bolduc weer volledig ‘future proof’ is geworden. Bolduc beschikt over een groen label. Bolduc
Is voorzien van van een WKO-installatie. Deze moderne techniek van koelen en verwarmen geeft in de zomer de mogelijkheid het grondwater te gebruiken om te koelen, het opgewarmde water slaat men op in de bodem totdat het winter wordt. Deze energiezuinigheid vertaalt zich in een verlaging van het gebruik van nutsvoorzieningen, met de daarbij behorende gunstige kosten. Daarnaast beschikt Bolduc over een groot aantal oplaadpunten voor elektrische auto’s en fietsen/scooters.

Faciliteiten: Kantoorgebruikers worden in Bolduc in de watten gelegd. De dag start met een zo kort mogelijke reistijd naar kantoor vanwege de ligging aan de op- en afrit van de A2. Vervolgens is er een grote hoeveelheid parkeerplaatsen beschikbaar. Een goede lunch of kop koffie kan genuttigd worden in het Bolduc Café. Rondom het gebouw is een fijne buitenruimte aanwezig om een luchtje te scheppen. Tegenover Bolduc ligt het natuurgebied ‘De Heinis’ voor een ontspannen wandeling. Tevens zijn er diverse horecagelegenheden en winkelvoorzieningen in de directe omgeving aanwezig.

Herkenbaarheid: Behoeft de locatie een toelichting voor u? Voor uw klanten ook niet.

Inspirerende buren: Vanaf dag 1 heeft Bolduc plaats geboden aan een aantal zeer succesvolle ondernemingen. De kantoorgebruikers binnen Bolduc zijn onder andere Quintiq, Colliers International, Fuente en Gazprom.

Momenteel is de volgende ruimte beschikbaar:

Gebouw A:
Circa 1.619 m², in units vanaf circa 448 m².

Gebouw C:
circa 3.379 m², in units vanaf circa 320 m².

In aanvulling op de bovengenoemde vierkante meters zijn er tevens instapklare kantoorruimten te huur vanaf circa 31 m².

Kenmerken

Overdracht
Vraagprijs huurprijs € 145 m² p.j.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast ja
Huur BTW tarief 21%
Servicekosten € 35
Servicekosten BTW tarief 21%
Servicekosten BTW tarief ja
Servicekosten conditie per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds 1 jaar, 8 maanden, 3 weken, 1 dagen geleden
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg
Bouw
Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw
Locatie
Adres Utopialaan 22
Plaats 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging Bedrijventerrein
Oppervlakte en inhoud
Totaal bechikbare oppervlakte 4380 m²
Oppervlakte in units vanaf 320 m²
Kantoor
Oppervlakte in units vanaf 320 m²
Terrein
Oppervlakte 5486 m²
Geheel vrijblijvend binnenkijken? Neem contact op

IE10 wordt niet ondersteund. U gebruikt een NIET ONDERSTEUNDE versie van Internet Explorer.
Gebruik of download een moderne browser.