Utopialaan 50 , 5232 CE, 's-Hertogenbosch

  • A
€ 725 p.m.
Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.

Omschrijving

TE HUUR: Nieuw gerealiseerde kantoorkamers binnen Zakencomplex Bolduc. Locatie Het Zakencomplex Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dit wordt nog eens...

Toon meer

Kenmerken

TE HUUR: Nieuw gerealiseerde kantoorkamers binnen Zakencomplex Bolduc.

Locatie
Het Zakencomplex Bolduc is gelegen op een zeer markante locatie. Binnenkomend langs de A2 zal niemand zich aan het zicht op dit bijzondere gebouw kunnen onttrekken. Dit wordt nog eens onderstreept door de architectuur en de totale performance van het complex. Het Zakencomplex Bolduc ligt nog geen 50 meter van de op- en afritten naar de A2. De bereikbaarheid per eigen vervoer is derhalve als zeer goed aan te merken. Dit geldt tevens voor de parkeergelegenheid ter plaatse.

Object
Het Zakencomplex Bolduc bestaat uit een viertal duurzame kantoorgebouwen. Ieder met een eigen karakter. De twee torens gebouw B en gebouw C welke gelegen zijn op het terrein zijn bestemd voor grootschalige verhuur en kennen een hoge bezettingsgraad. In het lagere v-vormige gebouw te weten gebouw A bieden wij ondernemers de mogelijkheid kantoorunits te huren vanaf circa 31 m². Dit betreffen turn-key kantoorruimtes met toegang tot het internet middels een snelle glasvezelverbinding. Daarnaast zijn de huurovereenkomsten flexibel. Op deze wijze is groei en krimp binnen het gebouw mogelijk én een externe verhuizing overbodig. Met de introductie van de verhuur van kleinschalige kantoorruimtes maakt het Zakencomplex Bolduc de weg vrij voor kleinere organisaties om zich te vestigen op een inspirerende, stimulerende, zakelijke en uiterst representatieve locatie. Hiermee biedt Het Zakencentrum Bolduc ondernemers de ruimte om zich maximaal te ontwikkelen. Onze slogan is niet voor niets Joined in Business!

Duurzaamheid
Alle gebouwen zijn voorzien van een WKO installatie. Op deze wijze wordt warmte en koude uit de grond gehaald. Hetgeen een zeer duurzame en milieuvriendelijke wijze van koelen en verwarmen is. Verder is de verlichting in volledig renoveerde ruimten voorzien van daglichtafhankelijkheid en aanwezigheidsdetectie. De klimaatinstallatie bestaat uit een energie-efficiënt variabel volumesysteem dat tezamen met de verlichting automatisch belastingafhankelijk wordt geregeld. Het door u gewenste klimaat en lichtniveau regelt u simpelweg door het wijzigen van uw instelling in het digitale portaal. Hierdoor presteert ook uw kantoorruimte conform een energieprestatienorm van label A. Ongeacht de omvang van uw gehuurde kantoorruimte.

Algemene ruimten
Elke bouwlaag is voorzien van een representatieve pantryruimte die tevens zeer geschikt is voor informeel overleg. Daarnaast biedt het Zakencomplex Bolduc u de mogelijkheid om gezamenlijk gebruik te kunnen maken van een representatieve spreekkamer.

Huurprijs
€ 725,00 per kantoorkamer per maand te vermeerderen met BTW. Dit bedrag is o.a. inclusief de volgende voorzieningen:

- huur kantoorkamer;
- servicekosten betreffende het verbruik van gas, water elektra, schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes en dergelijke;
- deelgebruik van de spreekkamer;
- deelgebruik van de pantryruimte;
- toegang tot het internet middels een glasvezelverbinding.
- gebruik van één parkeerplaats.

Huurtermijn
Één (1) jaar, hierna telkenmale te verlengen met één (1) jaar.

Toon meer

Algemeen

Huurprijs € 725 p.m.
Huur BTW belast ja
Koop BTW belast nee
Huur BTW tarief 21%
Servicekosten BTW belast Nee
Servicekosten BTW tarief nee
Status Beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdfunctie Kantoorruimte
Bouwvorm Bestaande bouw

Locatie

Adres Utopialaan 50
Plaats 's-Hertogenbosch
Provincie Noord-Brabant
Land Nederland
Ligging
  • Bedrijventerrein

Oppervlakte en inhoud

Totaal beschikbare oppervlakte 450 m²
Oppervlakte in units vanaf 33 m²

Kantoor

Oppervlakte in units vanaf 33 m²

Terrein

Oppervlakte 450 m²

Energie

Energielabel A
Energielabel einddatum 2024-04-12

Bedrijfstakken in

Ontdek de kantoorruimte

Utopialaan 50, 5232 CE, 's-Hertogenbosch

Locatie

Utopialaan 50, 5232 CE, 's-Hertogenbosch

Schaduwwijzer

Vragen over dit pand?
Maak een afspraak via onze online tool.