Beleggen in woningen of zakelijk vastgoed in Midden-Brabant

Beleggen in woningen of zakelijk vastgoed in Midden-Brabant

Beleggingen

Uw adviseur in vastgoed beleggingen

Onze ervaring leert dat beleggen in zakelijk of particulier vastgoed een waardevolle investering is. Maar dit vergt de nodige kennis om er het maximale uit te halen. Met HRS Makelaars als partner weet u dat er een doordachte, juiste beleggingskeuze wordt gemaakt.

Het team van HRS weet precies wat er in de markt afspeelt. Waar de regionale kennis diepgeworteld in onze organisatie zit, reikt ons netwerk ook landelijk dankzij ons samenwerking met Dynamis. Wij weten de verwachtingen en risico’s van de markt. Zo weet uw HRS partner wie zoeken naar onroerend vastgoed en wat ze ervoor willen neerleggen.

  • Regionaal en landelijk netwerk
  • Betrokken partner
  • Grote marktkennis
  • Persoonlijke aanpak
  • Kennis van iedere locatie
  • Nationale en internationale klanten
  • Betrouwbaar en enthousiast team
  • Weet wat er in de markt speelt
Beleggingen

Uw adviseur in vastgoed beleggingen

mr. Mike Hoffman

Mike heeft een ruime ervaring in de landelijke beleggingsmarkt, met het gebied Midden-Brabant in het bijzonder. Hij heeft een groot schare aan cliënten variërend van internationale, landelijke en regionale beleggers. Mike is betrokken geweest bij verschillende aankoop, verkoop en sale and leaseback trajecten. Hij heeft bemiddeld bij kantoorbeleggingen, maar ook die van bedrijfsgebouwen, winkels, horeca, woningen en woningportefeuilles. Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking? Neem contact op met Mike.

Beleggingen

Dynamis Research

Speelt u met de gedachte om een beleggingsobject te verkopen, of misschien we juist aan te kopen. Dan is het van belang om een beeld te hebben van de huidige markt, HRS is een sterke partij en kent de markt als geen ander. Nieuwsgierig? Kijk vast eens in de landelijke en regionale researchrapporten van ons landelijke netwerk Dynamis.

Kunnen we je ergens bij helpen?