KOOP JE NIEUWE HUIS IN OSS VIA HRS MAKELAARS -

KOOP JE NIEUWE HUIS IN OSS VIA HRS MAKELAARS

Je wilt per se in Oss wonen. Gelijk heb je. Misschien rij je wel eens door de straten van het stadje, op zoek naar de ‘huis te koop’-bordjes. Wat betreft de ligging tussen Nijmegen en Den Bosch heeft Oss duidelijk een streepje voor op andere plekken in de regio. Dat geldt trouwens ook voor het vele groen en de ruimte in Oss. Maar een huis koop je niet elke dag. Er komt nogal wat bij kijken. HRS Makelaars zorgt dat jij die droomwoning in Oss vindt. En we zorgen dat de financiën en andere zaken goed geregeld zijn. Onze specialisten helpen je graag verder. Ons huizenaanbod is ruim en wij snappen dat de koop van een huis spannend is. Dan is het goed om te weten dat de meest zekere route naar een koopcontract loopt via HRS Makelaars.

Wat je vraag ook is. We helpen graag!

Wat mag u van ons verwachten?

Persoonlijke aandacht
We doen het samen, daarom juist is de relatie met onze opdrachtgevers extra van belang
Regionale kennis
De makelaars van HRS zijn dagelijks actief in de regio, zowel zakelijk alsook privé
Vertrouwde zekerheid en kwaliteit
We zijn lid van diversen brancheorganisaties en certificeringsinstanties
huis kopen oss

Vakkundige hulp bij het kopen van je nieuwe huis in Oss

Niks zo leuk als de voorpret van het kopen van een nieuwe woning. Behalve de woning zelf dan. Je ziet het vast al voor je, die zoektocht naar dat ene speciale huis dat ergens voor jou in Oss te koop staat. Je wensen zijn duidelijk. Het mag gerust een diepe tuin hebben. Ruimte om aan te bouwen. Parkeerplek op de oprit of aan de straatzijde. In de rust van de wijk. Nieuwbouw of jaren ’70? Laat het ons weten. Op basis van jouw criteria gaan wij op zoek naar een passende koopwoning of misschien wel een appartement. Een groot deel van ons aanbod vind je gewoon op de website. Overigens, je vindt bij HRS Makelaars in Oss ook huizen in de stille verkoop. Zodra wij weten wat jij zoekt, gaan wij snel voor je aan de slag.

Oss huis kopen

HRS Makelaars, specialist met een uitgebreid lokaal en regionaal netwerk

Oss is voortdurend in ontwikkeling. En omdat de stad in ontwikkeling is, zijn wij dat ook. Zo is HRS Makelaars bijvoorbeeld aangesloten bij Dynamis, een landelijke makelaarsnetwerk met meer dan 30 vestigingen. Dat lijkt misschien te groot voor persoonlijk contact, maar wij bewijzen elke dag het tegendeel. Onze vestiging in Oss is bovendien stevig in de lokale samenleving geworteld. Wij kennen de cultuur en de woningmarkt goed. Dat scheelt. Omdat jij bewust voor Oss kiest, hoeven wij jou niet uit te leggen waarom dat de juiste keuze is. Nu alleen die nieuwe koopwoning nog. Scroll snel door ons aanbod. Heb je vragen? Laat het ons dan weten, wij helpen je graag verder.

Nieuw in ons aanbod

Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Grotestraat 4
5141 HA, Waalwijk
 • 128 m²
 • 5
€ 395.000 k.k.
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Kruisstraat 2
5141 KL, Waalwijk
 • In units vanaf 865 m²
prijs op aanvraag
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
Bekijk alle afbeeldingen
FiftyEight
5262 SJ, Vught
  € 295.000 - € 407.500 v.o.n.
  huis kopen oss

  Zo werkt HRS Makelaars Oss

  De mensen van HRS Makelaars in Oss zijn bovenal enthousiaste experts. Wij beschikken over de juiste lijntjes en hebben de contacten. Bovendien heb je in Oss genoeg te kiezen. HRS Makelaars heeft altijd een ruim aanbod van huizen en appartementen te koop. Zoek je nog meer zekerheid? Wij kennen de stad en de omstreken, en delen binnen en tussen onze kantoren zoveel mogelijk informatie en portfolio’s. Wij luisteren goed naar je wensen en denken met je mee. Dus zoek je een huis te koop in Oss, zoek dan niet verder. Bel HRS Makelaars.

  huis kopen oss

  Wat is mijn huis waard?

  Natuurlijk wil je weten wat je huis waard is. Misschien stroom je door en geeft een hogere waarde je meer opties. Dan is het wel belangrijk om een goed uitgevoerde taxatie te laten doen. Vertrouw gerust op onze taxatie-experts. Ze letten op elk detail en zorgen voor een goed gefundeerd rapport. Ben je nieuwsgierig en alvast op zoek naar een indicatie? Start dan de online taxatiemodule. Wil je alvast een taxatie regelen, neem dan contact met ons op.

  SEO - OSS - huis kopen

  Waarom HRS Wonen

  • Kennis van de woningmarkt én jouw wensen
  • Makelaar in 's-Hertogenbosch en omgeving
  • Verkoopt jouw huis vlekkeloos
  • Gespecialiseerd in bestaande bouw en nieuwbouw

  Kunnen we je ergens bij helpen?

  Of je nu een pand koopt of verkoopt. Het is niet iets van alle dag. Wat is de waarde van het pand? Hoe anticipeer ik hier slim op?

  Het zijn belangrijke en bepalende vragen. Laat ons gratis en vrijblijvend met je mee kijken.