JE NIEUWE HUIS IN TILBURG KOOP JE VIA HRS MAKELAARS -

JE NIEUWE HUIS IN TILBURG KOOP JE VIA HRS MAKELAARS

Rij je ook wel eens door de straten van Tilburg, op zoek naar ‘woning te koop’-bordjes? Of misschien heb je een bepaald type huis of appartement op het oog waar je jezelf wel in ziet wonen. Jouw droomwoning. Een nieuw huis of appartement koop je niet elke dag. Bij de koop komt nogal wat kijken. Eerst moet je de juiste woning vinden en vervolgens zorgen je dat de financiën en andere zaken goed geregeld zijn. De specialisten van HRS Makelaars helpen je daar graag bij. Ons huizenaanbod is breed en wij snappen de emoties die bij de koop van een huis komen kijken. Een huis kopen is immers al spannend genoeg. Ga er maar vanuit dat de meest zekere route naar een koopcontract loopt via HRS Makelaars. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Wat je vraag ook is. We helpen graag!

Wat mag u van ons verwachten?

Persoonlijke aandacht
We doen het samen, daarom juist is de relatie met onze opdrachtgevers extra van belang
Regionale kennis
De makelaars van HRS zijn dagelijks actief in de regio, zowel zakelijk alsook privé
Vertrouwde zekerheid en kwaliteit
We zijn lid van diversen brancheorganisaties en certificeringsinstanties
huis kopen tilburg

Eerste hulp bij het kopen van een huis in Tilburg?

Het leuke van een nieuwe woning kopen is de voorpret. Je ziet het vast al voor je. Dat bepaalde type huis. In Tilburg, want je wilt in de stad wonen. Misschien ga je uitbreiden. Welke wijk heeft je voorkeur. Klein In het centrum of groot in de wijk? In de Reeshof wellicht. Binnen de stadsring of erbuiten? Stadstuin of een diepe tuin? Nieuwbouw of jaren ’70? Laat het ons weten. Wij gaan op basis van jouw wensen op zoek naar een passende koopwoning of misschien wel een appartement. Uiteraard vind je een groot deel van ons aanbod gewoon op de website. Overigens, we hebben ook huizen in de stille verkoop. Zodra wij weten wat jij zoekt, gaan wij snel voor je aan de slag.

Tilburg huis kopen

HRS Makelaars, specialist met een uitgebreid lokaal en regionaal netwerk

Tilburg is voortdurend in ontwikkeling. En waar Tilburg in beweging is, zijn wij dat ook. Zo is HRS Makelaars bijvoorbeeld aangesloten bij Dynamis, een landelijke makelaarsnetwerk met meer dan 30 vestigingen. Dat lijkt te groot voor persoonlijk contact, maar wij bewijzen elke dag het tegendeel. Onze vestiging in Tilburg is stevig geworteld in de stad. Dat betekent dat we de lokale markt en de ontwikkelingen goed kennen. Omdat jij bewust kiest voor Tilburg, hoeven wij jou niet uit te leggen waarom dat een goede keuze is. Nu alleen dat nieuwe huis nog. Scroll snel door ons aanbod. En heb je vragen? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder.

Nieuw in ons aanbod

Ds. van Heusdenstraat 20, 5081 VK, Hilvarenbeek
Ds. van Heusdenstraat 20, 5081 VK, Hilvarenbeek
Ds. van Heusdenstraat 20, 5081 VK, Hilvarenbeek
Ds. van Heusdenstraat 20, 5081 VK, Hilvarenbeek
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Ds. van Heusdenstraat 20
5081 VK, Hilvarenbeek
  • 80 m²
  • 6
€ 425.000 k.k.
Hoge Ham 101, 5104 JC, Dongen
Hoge Ham 101, 5104 JC, Dongen
Hoge Ham 101, 5104 JC, Dongen
Bekijk alle afbeeldingen
Hoge Ham 101
5104 JC, Dongen
  • 530 m²
  • In units vanaf 530 m²
€ 820.000 k.k.
De Pioenier, Rosmalen
De Pioenier, Rosmalen
De Pioenier, Rosmalen
De Pioenier, Rosmalen
Bekijk alle afbeeldingen
Verkoop gestart
De Pioenier
5241 AB, Rosmalen
  • 87 m² - 102 m²
€ 419.000 - € 479.000 v.o.n.
huis kopen in tilburg

Zo werkt HRS Makelaars Tilburg

De mensen van HRS Makelaars in Tilburg zijn enthousiaste experts met de juiste lijntjes en contacten. Wij weten waarom je een huis in Tilburg wilt kopen. De stad heeft een aantrekkingskracht die je pas echt ervaart als je er woont. Bovendien heb je er genoeg te kiezen. Daarom heeft HRS Makelaars altijd een ruim aanbod van huizen en appartementen te koop. Wij kennen de stad en omstreken, en delen binnen HRS Makelaars zoveel mogelijk informatie en portfolio’s. Dus zoek je een huis te koop in Tilburg, zoek dan niet verder. Bel HRS Makelaars.

huis kopen in tilburg

Wat is mijn huis waard?

Goede vraag natuurlijk. Een goed uitgevoerde taxatie is belangrijk. Normaalgesproken verkoop je je oude huis als je wilt verhuizen naar een nieuwe koopwoning. Onze taxatie-experts letten overal op en zorgen voor een goed gefundeerd rapport. Ben je nieuwsgierig en alvast op zoek naar een indicatie? Check dan onze online taxatiemodule. Wil je werk meer werk maken van de taxatie, neem dan contact met ons op.

SEO - TILBURG - huis kopen

Waarom HRS Wonen

  • Kennis van de woningmarkt én jouw wensen
  • Makelaar in 's-Hertogenbosch en omgeving
  • Verkoopt jouw huis vlekkeloos
  • Gespecialiseerd in bestaande bouw en nieuwbouw

Kunnen we je ergens bij helpen?

Of je nu een pand koopt of verkoopt. Het is niet iets van alle dag. Wat is de waarde van het pand? Hoe anticipeer ik hier slim op?

Het zijn belangrijke en bepalende vragen. Laat ons gratis en vrijblijvend met je mee kijken.