HUIS TE KOOP BORDJE IN WAALWIJK GEZIEN? DAT IS ER VAST EEN VAN HRS MAKELAARS -

HUIS TE KOOP BORDJE IN WAALWIJK GEZIEN? DAT IS ER VAST EEN VAN HRS MAKELAARS

De kans is groot dat je in Waalwijk een ‘huis te koop’ bordje van HRS Makelaars tegenkomt. Ons aanbod in Waalwijk is ruim, met verschillende typen en smaken huizen en appartementen. Voor jou als huizenkoper is dat interessant, want dan heb je iets te kiezen. Een droomhuis of -appartement koop je niet elke dag. Los van het vinden van een huis komt er nogal wat komt kijken bij de koop. Dat is al spannend genoeg. Daarom is het verstandig om je goed te laten adviseren en ondersteunen. De specialisten van HRS Makelaars staan voor je klaar. Wij snappen de emoties die bij de koop (maar ook de verkoop) van een huis komen kijken. Een huis kopen is immers al spannend genoeg. Laat ons weten wat jouw wensen zijn en zet ons aan het werk.

Wat je vraag ook is. We helpen graag!

Wat mag u van ons verwachten?

Persoonlijke aandacht
We doen het samen, daarom juist is de relatie met onze opdrachtgevers extra van belang
Regionale kennis
De makelaars van HRS zijn dagelijks actief in de regio, zowel zakelijk alsook privé
Vertrouwde zekerheid en kwaliteit
We zijn lid van diversen brancheorganisaties en certificeringsinstanties
huis kopen waalwijk

Wij helpen je bij het kopen van een nieuw huis in Waalwijk

Alleen het idee van een nieuw huis kopen, geeft je heel veel voorpret. In gedachte zie je hoe leuk het is in je droomhuis. De diepe tuin, de ruime slaapkamers, het balkon. De inrichting en kleuren. De straat waarin je huis staat. Je ziet jezelf daar wel wonen. Zodra je de knoop doorhakt en echt op zoek gaat wordt het spannend. Je hoeft dat niet alleen te doen. Laat ons weten welke wensen je hebt. Op basis daarvan gaan wij op zoek naar een passende koopwoning of misschien wel een appartement. Een groot deel van ons aanbod staat overigens op de website. Goed om te weten, we hebben ook huizen in de stille verkoop. Zodra wij weten wat jij zoekt, gaan wij voor je aan de slag.

waalwijk huis kopen

HRS Makelaars, specialisten met een uitgebreid lokaal en regionaal netwerk

Waalwijk en omgeving staat nooit stil. En als Waalwijk in beweging is, zijn wij dat ook.

HRS Makelaars is een lokaal makelaarskantoor dat aangesloten is bij Dynamis, een landelijke makelaarsnetwerk met meer dan 30 vestigingen. Lokale kennis in een regionaal netwerk. Dat lijkt te groot voor persoonlijk contact, maar wij bewijzen je graag het tegendeel. Onze vestiging in Waalwijk is lokaal stevig geworteld. Dat betekent dat we de plaatselijke markt en de ontwikkelingen goed kennen en op de voet volgen. Dat scheelt. Omdat jij bewust voor Waalwijk kiest, hoeven wij jou niet uit te leggen waarom je de juiste keuze maakt. Nu alleen nog je nieuwe huis. Scroll snel door ons aanbod. En heb je vragen, laat het ons dan weten. Wij helpen je graag verder.

Nieuw in ons aanbod

Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Grotestraat 4, 5141 HA, Waalwijk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Grotestraat 4
5141 HA, Waalwijk
 • 128 m²
 • 5
€ 395.000 k.k.
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Kruisstraat 2, 5141 KL, Waalwijk
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Kruisstraat 2
5141 KL, Waalwijk
 • In units vanaf 865 m²
prijs op aanvraag
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
Bekijk alle afbeeldingen
FiftyEight
5262 SJ, Vught
  € 295.000 - € 407.500 v.o.n.
  huis kopen waalwijk

  Zo werken de specialisten van HRS Makelaars Waalwijk

  De mensen van HRS Makelaars in Waalwijk weten waarom jij juist daar wil wonen. Je woont er in de buurt van alles. Den Bosch en Tilburg liggen om de hoek. De bereikbaarheid is er prima. De natuur van de Maas en Waal. Je bent er zo in de Randstad. Het is er niet te groot, maar ook niet te klein. Bovendien heb je er als huizenkoper genoeg te kiezen. Het aanbod van HRS Makelaars is altijd ruim met verschillende typen en smaken koophuizen en -appartementen. Wij kennen de stad en het omliggende gebied als onze broekzak, en delen binnen HRS Makelaars zoveel mogelijk informatie en portfolio’s. Dus zoek jij een huis te koop in Waalwijk, zoek dan niet verder. Geef HRS Makelaars een belletje.

  huis kopen waalwijk

  Wat is mijn huis waard?

  Vaak hangt de koop van een nieuw huis samen met de verkoop van je oude huis. Een goed uitgevoerde taxatie is daarom belangrijk. Wat is je huis op dit moment waard? De taxatie-experts van HRS Makelaars letten overal op en zorgen voor een goed gefundeerd rapport. Wil je alvast een indicatie? Vul dan snel de online taxatiemodule in. Toch liever een volledige taxatie laten uitvoeren? Neem dan contact met ons op.

  SEO - WAALWIJK - huis kopen

  Waarom HRS Wonen

  • Kennis van de woningmarkt én jouw wensen
  • Makelaar in 's-Hertogenbosch en omgeving
  • Verkoopt jouw huis vlekkeloos
  • Gespecialiseerd in bestaande bouw en nieuwbouw

  Kunnen we je ergens bij helpen?

  Of je nu een pand koopt of verkoopt. Het is niet iets van alle dag. Wat is de waarde van het pand? Hoe anticipeer ik hier slim op?

  Het zijn belangrijke en bepalende vragen. Laat ons gratis en vrijblijvend met je mee kijken.