EEN HUIS IN DEN BOSCH KOOP OF HUUR JE MET HRS MAKELAARS -

EEN HUIS IN DEN BOSCH KOOP OF HUUR JE MET HRS MAKELAARS

Een huis kopen is allesbehalve een kleine stap. Je zit vast met ontelbaar veel vragen. Financiën om te regelen en misschien moet je je oude huis nog verkopen. Kortom, je staat voor een nieuwe fase in je leven. HRS Makelaars uit Den Bosch begeleidt kopers en huurders in Den Bosch al meer dan 30 jaar. Wij zijn de makelaar die naast je staat en die jou persoonlijk begeleidt tijdens het traject. Ongeacht of je een huis koopt of huurt. Goed om te weten, zoek je een bedrijfsruimte in Den Bosch dan staat onze bedrijfsmakelaar voor je klaar. Wat je ook zoekt, vertel ons jouw wensen; gaan wij voor je aan de slag.

Wat je vraag ook is. We helpen graag!

Wat mag u van ons verwachten?

Persoonlijke aandacht
We doen het samen, daarom juist is de relatie met onze opdrachtgevers extra van belang
Regionale kennis
De makelaars van HRS zijn dagelijks actief in de regio, zowel zakelijk alsook privé
Vertrouwde zekerheid en kwaliteit
We zijn lid van diversen brancheorganisaties en certificeringsinstanties
makelaar den bosch

Zo werkt HRS Makelaars Den Bosch

Bij HRS Makelaars in Den Bosch werken alleen maar enthousiaste vakmensen. Wij hebben de juiste lijntjes en begrijpen waarom een huis kopen of huren in Den Bosch zo aantrekkelijk is. De reden is eenvoudig; omdat wonen in Den Bosch zo aantrekkelijk is. Wij werken altijd met een ruim aanbod aan koopwoningen en -appartementen. Wij hebben het netwerk, luisteren goed naar je wensen en denken met je mee. Bovendien delen we onze kennis, expertise en aanbod onderling om jou als koper of huurder nog beter van dienst te zijn. Dus zoek je een woning in Den Bosch, zoek dan niet verder; schakel HRS Makelaars in. Graag gedaan.

makelaar den bosch

HRS Makelaars, specialist met een uitgebreid lokaal en regionaal netwerk

HRS Makelaars is aangesloten bij Dynamis, een landelijke makelaarsnetwerk met meer dan 30 vestigingen. Elke vestiging van Dynamis is geworteld in een specifieke stad of regio. Dat geldt dus ook voor Den Bosch. Voordelen genoeg. Via Dynamis zorgen we voor onderscheidende (lokale, regionale en landelijke) marketing en doen we research naar ontwikkelingen op de woning- en bedrijfsruimtemarkt. Trends, aanbodcijfers, regiorapporten; allemaal waardevolle input waar we als makelaarskantoor voortdurend uit kunnen putten. Zo creëren we een grotere kans op een passende woning of bedrijfsruimte.

Nieuw in ons aanbod

Oranje Nassaulaan 21, 5211 AT, 's-hertogenbosch
Oranje Nassaulaan 21, 5211 AT, 's-hertogenbosch
Oranje Nassaulaan 21, 5211 AT, 's-hertogenbosch
Oranje Nassaulaan 21, 5211 AT, 's-hertogenbosch
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Oranje Nassaulaan 21
5211 AT, 's-hertogenbosch
 • 89 m²
 • 2
€ 439.500 k.k.
Provinciënbaan 8, 5121 DL, Rijen
Provinciënbaan 8, 5121 DL, Rijen
Provinciënbaan 8, 5121 DL, Rijen
Provinciënbaan 8, 5121 DL, Rijen
Bekijk alle afbeeldingen
Provinciënbaan 8
5121 DL, Rijen
 • 4566 m²
 • In units vanaf 4566 m²
prijs op aanvraag
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
FiftyEight, Vught
Bekijk alle afbeeldingen
FiftyEight
5262 SJ, Vught
  € 295.000 - € 407.500 v.o.n.
  makelaar den bosch

  Daarom koop of huur je in Den Bosch

  Behalve het fraaie oude centrum van deze voormalige regentenstad, is ook de bereikbaarheid een belangrijke plus. Wie niet in de drukte van de Randstad wil wonen, maar in de rust van de provincie voelt zich in Den Bosch heerlijk thuis. Waar het in de stad fijn wonen is, is het rondom de stad prima ondernemen. Steeds meer bedrijven ontdekken de regio Midden-Brabant als een efficiënt logistiek knooppunt naar zowel de haven van Rotterdam, de Randstad als naar Duitsland en Frankrijk.

  makelaar den bosch

  Wat is mijn huis waard?

  Een goed uitgevoerde taxatie is belangrijk. Normaalgesproken verkoop je je oude huis als je wilt verhuizen naar een nieuwe koopwoning. Onze taxatie-experts letten overal op en zorgen voor een goed gefundeerd rapport. Ben je nieuwsgierig en alvast op zoek naar een indicatie? Check dan onze online taxatiemodule. Wil je werk meer werk maken van de taxatie, neem dan contact met ons op.

  SEO - DB - algemeen

  Waarom HRS Wonen

  • Kennis van de woningmarkt én jouw wensen
  • Makelaar in 's-Hertogenbosch en omgeving
  • Verkoopt jouw huis vlekkeloos
  • Gespecialiseerd in bestaande bouw en nieuwbouw

  Kunnen we je ergens bij helpen?

  Of je nu een pand koopt of verkoopt. Het is niet iets van alle dag. Wat is de waarde van het pand? Hoe anticipeer ik hier slim op?

  Het zijn belangrijke en bepalende vragen. Laat ons gratis en vrijblijvend met je mee kijken.