Woongenot, voor iedereen

Woongenot, voor iedereen

Vind je droomhuis met Digidomus!
- Klik hier -

Ons actuele aanbod

Reutsedijk 13, 5264 PC, Vught
Reutsedijk 13, 5264 PC, Vught
Bekijk alle afbeeldingen
Nieuw
Reutsedijk 13
5264 PC, Vught
  € 35.000 v.o.n.
  Derde Donk 28, 5233 XG, 's-hertogenbosch
  Derde Donk 28, 5233 XG, 's-hertogenbosch
  Derde Donk 28, 5233 XG, 's-hertogenbosch
  Derde Donk 28, 5233 XG, 's-hertogenbosch
  Bekijk alle afbeeldingen
  Verkocht onder voorbehoud
  Derde Donk 28
  5233 XG, 's-hertogenbosch
  • 126 m²
  • 5
  € 395.000 k.k.
  Fort Isabella - Fase 5, Vught
  Fort Isabella - Fase 5, Vught
  Fort Isabella - Fase 5, Vught
  Fort Isabella - Fase 5, Vught
  Bekijk alle afbeeldingen
  Fort Isabella - Fase 5
  5264 PL, Vught
  • 45 m² - 90 m²
  v.o.n.
  Wonen

  Op de hoogte blijven van nieuwbouwontwikkelingen?

  Via deze link kunt u zich inschrijven voor onze nieuwbouwontwikkelingen, zo bent u als eerste op de hoogte van aanstaande projecten.

  Wonen

  Geen verkoop - Geen kosten

  Dat kan! Profiteer nu van deze tijdelijke actie bij HRS Makelaars. Als u uw huis in de verkoop zet bij ons, krijgt u onze makelaar twee maanden op proef. Dat betekent dat u onze dienstverlening twee maanden vrijblijvend kunt uittesten en alleen betaalt als u tevreden bent! Namelijk bij verkoop van uw woning!

  Wonen

  Gratis Zoekopdracht

  Weet u precies wat u zoekt maar heeft u uw droomwoning nog niet kunnen vinden? Laat dan bij ons een gratis zoekopdracht achter. Zodra wij in ons aanbod iets vinden dat bij uw wensen aansluit, dan laten we dat u direct even weten.

  Wonen

  Stille Verkoop

  Bekijk hier onze objecten die we in de stille verkoop aanbieden.

  Wonen

  Wat is mijn huis waard?

  Bekijk in enkele stappen de geschatte waarde van jouw huis

  Reviews HRS Wonen

  Volgende: 9,3
  Volgende: 9,0
  Volgende: 9,5
  Volgende: 10,0
  Volgende: 10,0
  Volgende: 9,0
  Volgende: 10,0
  Volgende: 8,0
  Volgende: 8,5
  Volgende: 9,0
  Volgende: 10,0
  Volgende: 8,5
  Volgende: 8,8
  Volgende: 9,0
  Volgende: 9,5
  Volgende: 10,0
  Volgende: 8,8
  Volgende: 8,8
  Volgende: 8,8

  8,8

  Het was een prettig menselijk contact. Er was sprake van een samenwerking. Maar ook door zijn professionele houding, gaf hij ons het gevoel dat wij volledig op hem konden vertrouwden. Hierdoor is de hele verkoopperiode rustig verlopen.

  Volgende: 8,8

  9,3

  Pand via makelaar Ruben van HRS Den Bosch aangekocht, verhuurd en uiteindelijk via collega Pepijn verkocht. Korte lijnen, goed bereikbaar, proactief en partner in business.

  Volgende: 8,8

  9,0

  Betrouwbaar qua afspraken. Goede communicatie. Regelmatig contact over de stand van zaken. Ideeën uitwisselen over andere strategie. Actieve benadering aspirant kopers. Gedreven uitstraling en actieve houding t.o.v aspirant kopers. Zeer tevreden.

  Volgende: 8,8

  9,5

  Juist in deze tijd wanneer woningen niet altijd meer als "warme broodjes" worden verkocht is het belangrijk dat je makelaar het hele proces van eerste contact tot en met het passeren van de akte bij de notaris naast je staat. Maar ook naast de (potentiële) koper, want uiteindelijk nemen wij als verkoper afscheid van het huis, en gaat het om het vertrouwen dat de koper heeft in de nieuwe woning. Dat vertrouwen wordt meer dan uitstekend overgebracht door Ruben en Pepijn, en niet te vergeten door de prima backoffice ondersteuning van Inga. Transparant, altijd bereid (en bereikbaar) om vragen te beantwoorden. Ervaren, maar met veel begrip voor het feit dat voor ons de verkoop van een huis geen dagelijkse kost is.

  Volgende: 8,8

  10,0

  HRS Den Bosch is een makelaar die realistisch advies geeft. Veel persoonlijke aandacht, ze houden je de spiegel voor en hebben aandacht voor de juiste wijze van presentatie. Denk aan het maken van foto's, dit doen ze echt goed en ze zijn er zelf bij. Andere makelaars huren iemand in en tonen minder betrokkenheid. Snel, kundig, bereikbaar en sympathiek!

  Volgende: 8,8

  10,0

  Het contact is persoonlijk en vriendelijk. Alsof Ruben zijn eigen huis verkoopt! Bij HRS geven ze je alle aandacht die jij als verkoper nodig hebt. Plus bij vraagstukken nemen ze de tijd om alles op een duidelijke manier uit te leggen. HRS werkt echt voor jullie als verkopende partij. Dit is een partij die ik aan iedereen zou willen aanbevelen.

  Volgende: 8,8

  9,0

  Goede en duidelijk afspraken gemaakt en de verwachtingen die wij ervan hadden zijn waargemaakt. De samenwerking en contacten waren aangenaam , meedenken met potentiele kopers in inleving waren goed. Als ik iets zou moeten opmerken dan is het dat de bereikbaarheid niet altijd even goed was.

  Volgende: 8,8

  10,0

  Ik ben gewoon heel erg tevreden. Goed advies, goede communicatie, prettige mensen en ook heel fijn dat er echt meegedacht wordt. Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen.

  Volgende: 8,8

  8,0

  Persoonlijke begeleiding en zakelijke benadering. Heldere en deskundige informatie. Kortom, een uitstekende vakman.

  Volgende: 8,8

  8,5

  Goede adviezen, goede begeleiding en beoordeling van de bekeken woningen, over de afsluiting kan ik nog niks zeggen, want we zijn nog bezig, maar daar heb ik alle vertrouwen in.

  Volgende: 8,8

  9,0

  De contacten met de makelaar waren uitstekend. Goede foto rapportage, waardevolle adviezen. Na funda op zaterdag, week erop veel bezichtigingen, week daarna overeenstemming met koper.

  Volgende: 8,8

  10,0

  Ruben Greve is zowel qua regiokennis, netwerk als verkoopstrategie één van de beste makelaars van regio Den Bosch/Oss.

  Volgende: 8,8

  8,5

  Realistische benadering van het object, de verwachting over de verkooptermijn en de prijs. Creatieve aanpak: starten met opbod (Niet succesvol, wel veel belangstelling) vervolgens regulier traject. Neemt zeer ruim de tijd voor bezichtigingen (en dat waren er veel!) en volgt deze actief op. Empathisch maar zakelijk. Doordat Ruben Greve zijn zijn makelaarskantoor allen voert is het af en toe lastig om hem te bereiken. Uiteindelijk komt alles goed, maar daar moet je wel even aan wennen. Al met al een spannend traject succesvol afgerond. Goede herinnering en ervaring.

  Volgende: 8,8

  8,8

  Ruben is zeer betrokken en doet meer dan wat zou moeten. Hij maakt er een sport van om met veel overtuigingskracht zijn verhaal over te brengen en kent de markt op zijn duimpje. Dankbaar en met veel plezier heb ik van zijn deskundigheid gebruik mogen maken.

  Volgende: 8,8

  9,0

  Het was lastig de villa van mijn ouders te verkopen in deze lastige kopersmarkt. Ruben is het gelukt! En niet aflatende inzet met positieve ideeën, altijd vriendelijk en meedenkend. Toen er zich een koper aanmeldde leek het even mis te gaan. Ruben heeft echter een brug geslagen met een niet conventionele constructie. Ook bij het onderhandelen was hij tot steun met een slimme strategie. Al met al zijn we rond gekomen en blij dat we een juiste koper hebben gevonden. Chapeau Ruben!

  Volgende: 8,8

  9,5

  Ruben GREVE heeft een solide structuur om vastgoed te verkopen, hij is prettig in de omgang en daadkrachtig. Een goede partner!

  Volgende: 8,8

  10,0

  Met een helder verkoopplan heeft Ruben Greve uitstekend gehoor gegeven aan onze plannen en wensen, wat heeft geleid tot een succesvolle verkoop. Wij hebben eerder gebruik gemaakt van dit kantoor en zijn wederom positief gestemd.

  Volgende: 8,8

  8,8

  Ruben Greve is een makelaar die persoonlijk contact hoog in het vaandel heeft staan. Hij neemt uitgebreid de tijd in zijn gesprekken met zowel verkopende als aankopende partij. Hij is enthousiast en kan dit enthousiasme goed overbrengen op potentiële kopers. Wij hebben hem ook ingeschakeld als aankoopmakelaar. Absolute meerwaarde hiervan is Rubens deskundigheid en daardoor geloofwaardigheid naar de verkopers. Tevens waren voor ons zijn realisme en standvastigheid een waardevolle aanvulling in het gehele proces.

  Volgende: 8,8

  8,8

  Er wordt een keurig verkoopadvies opgesteld. De gemaakte foto's zien er erg professioneel uit. Lokale marktkennis erg goed. Makelaar is zelf bij alle afspraken, bezichtigingen, bouwkundige keuring, taxatie e.d. aanwezig, wat erg prettig is.

  Volgende: 8,8
  Wonen

  Waarom HRS

  • Lokale en landelijke dekking en marketing
  • Onderscheidende marketing
  • Gevestigd in 's-Hertogenbosch
  • Voor ieder huis een specialist

  Heb je nog vragen?

  Deze website maakt gebruik van cookies

  Voor welke cookies geef je akkoord?

  Meer informatie