Larissa van Lindt RM RT

Register Makelaar en Register Taxateur woningmakelaardij

Larissa van Lindt RM RT

Over mij

"Ik werk met zoveel passie en plezier, ik kan me geen ander vak voor mijzelf voorstellen", zegt Larissa, die inmiddels alweer ruim 10 jaar als makelaar werkt.

Larissa is geboren en getogen in 's-Hertogenbosch. Na een periode in Londen, Engeland, te hebben gewoond wilde zij ook in Nederland naar de grotere stad. Zij koos ervoor om tijdens haar studie in Utrecht te gaan wonen en genoot hier van het studentenleven. Voor haar afstudeerstage van de HBO-studie Vastgoed en Makelaardij vertrok zij in 2012 naar Amsterdam. Hier leerde Larissa het vak en is ze blijven plakken. Jarenlang fietste zij over de grachten en door Amsterdam Zuid van bezichtiging naar bezichtiging. Larissa werkte met name het in hogere segment, maar ook starters hielp zij met veel plezier. 

Toch lonkte het relaxte gevoel dat in 's-Hertogenbosch heerst weer naar haar. En in 2019 gooide zij het roer om. Inmiddels woont Larissa in Rosmalen en geniet zij van haar familie, natuur en dieren. 

Larissa's favoriete plekken: wandelen in de Drunense Duinen, kaas halen op de markt in Rosmalen, drankjes in de Uilenburg in 's-Hertogenbosch. 

Bekijk Larissa's CV op LinkedIn