Ik wil mijn huis laten taxeren of mijn aangekochte woning taxeren -  38242

Ik wil mijn huis laten taxeren of mijn aangekochte woning taxeren

Voor zowel de aankoop als verkoop van een woning in de regio 's-Hertogenbosch is een taxatie nodig. Een taxatie wordt namelijk door geldverstrekkers verplicht bij het afsluiten van een hypotheek.

Onze taxateurs kennen de regio en leveren een leesbaar, betrouwbaar en door alle partijen geaccepteerd taxatierapport. Wij onderbouwen de marktwaarde zodat duidelijk is hoe de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Onze taxateurs toetsen de waarde van de woning aan de hand van drie verschillende waardebronnen en geven precies aan in welk opzicht de woning daarvan afwijkt.

Wij taxeren volgens de richtlijnen van de onafhankelijke taxatie-instituten NWWI en het NRVT. Op deze manier wordt de kwaliteit van zowel de taxatie als de taxateur bewaakt. Onze aangesloten taxateurs voldoen aan strenge voorwaarden en leveren zo een objectief en betrouwbaar taxatierapport.

Bent u op zoek naar een taxateur voor uw zakelijk vastgoed of uw woning in de regio 's-Hertogenbosch? HRS Wonen is uw makelaar in 's-Hertogenbosch, Rosmalen, Vught, Vlijmen, Boxtel, Berlicum; ook op het gebied van taxaties!

Heb je nog vragen?