De Provada staat voor de deur!

Geschreven door Arjan Rens MRICS RM op 10 juni 2022

Provada? U heeft er misschien nog nooit van gehoord, maar de Provada is de grootste Nederlandse vastgoedbeurs van het jaar. En die staat dus weer voor de deur. Van 14 t/m 16 juni, drie dagen lang in de Rai in Amsterdam. Vastgoedprofessionals uit verschillende takken van de sport treffen elkaar op deze beurs die zich uitstrekt over meerdere hallen van dit gigantische complex. Het is een moment van ontmoeting, bijpraten en nieuwe ideeën opdoen.

Alle professionals van Dynamis hebben gezamenlijk een stand, waar van alles wordt georganiseerd. Denk dan aan ontbijt- en lunchsessies met vakgroepen en klanten, zakelijke afspraken, bijzondere tekenmomenten tussen huurders en verhuurders en natuurlijk onze, inmiddels beroemde (en enigszins beruchte), Bier en Bitterballenborrel! Tussen de afspraken door struinen we die dagen over de beurs tussen alle andere standhouders en bezoekers.

Daarnaast hebben we ook nog onze Jongerendag op de donderdag. Op deze dag ontvangen we circa 100 vastgoedstudenten die bijna toe zijn aan het werkende leven. We laten ze niet alleen kennismaken met Dynamis, maar ook met de rest van de Nederlandse vastgoedsector en de partijen die daarin actief zijn. Daarnaast komen we dan graag in gesprek met young professionals die een carrière bij één van de Dynamis Partners wel zien zitten!

De Provada is voor ons een mooi moment om ons als Dynamis te presenteren en te laten zien welke ontwikkelingen we doormaken met elkaar. Dit doen we enerzijds door het geven van inhoudelijke presentaties, maar natuurlijk ook door de netwerkevents die we organiseren op de stand.

Naast onze eigen activiteiten worden we ook uitgenodigd voor evenementen bij andere partijen. Timemanagement is key, maar daarnaast is het ook super gaaf om hierdoor ook een kijkje in de keuken te krijgen bij andere bedrijven.

Mocht je je afvragen wat we doen als de beurs rond 18.00 uur gesloten wordt? Nou, dan gaan we dus vooral gezellig verder. We netwerken dan gewoon door in de diverse Amsterdamse cafés en restaurants. Bedrijven zijn steeds creatiever in het organiseren van evenementen buiten de beurs op ludieke locaties.

Naar aanleiding van bovenstaande, kun je je hopelijk voorstellen dat wij er in ieder geval erg veel zin in hebben. Na drie dagen Provada is de batterij aardig leeg, maar je hebt de contacten met zoveel relaties aangehaald en hopelijk is het gelukt om een aantal nieuwe zaadjes te planten om uiteindelijk handel te drijven met elkaar.

Ik ga ervanuit dat we ook dit jaar weer op een geslaagde Provada kunnen terugkijken. De agenda is in ieder geval veel belovend, evenals de programmering bij ons op de gezellige Dynamis stand.

Ik wens iedereen een plezierige beurs en ontmoet je graag in onze stand Hal 10, standnummer 31.

Tot van de week!

De Provada staat voor de deur!
Arjan Rens MRICS RM
Neem contact op met Arjan

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Welcome to Pettelaarpark

Welcome to Pettelaarpark

Aan de zuidkant van Den Bosch, pal aan de...
Een monumentaal kantoor, wat nu?

Een monumentaal kantoor, wat nu?

Monumenten: Den Bosch staat er vol mee. Volgens het rijksmonumentenregister zijn het er ruim 500. Maar wat betekent het nu om een monumentaal kantoor te gebruiken? Wat zijn de lusten en...
Bekijk overzicht