Even voorstellen… HRS Makelaars

Even voorstellen… HRS Makelaars

Geschreven door Arjan Rens MRICS RM op 5 maart 2021

Wij zijn HRS Makelaars: misschien kent u ons al wel, maar misschien ook niet. Graag stel ik ons even voor zodat u ons (beter) leert kennen.
Wij zijn een makelaarskantoor in de regio Midden-Brabant, gevestigd in ’s-Hertogenbosch met bijkantoren in Tilburg, Boxtel en Oss. De makelaars van HRS Bedrijfsmakelaars houden zich bezig met bedrijfspanden en het team van HRS Wonen houdt zich bezig met, u raadt het al, woningmakelaardij. Voor beide disciplines hebben wij de juiste mensen aan boord, deze stellen wij de komende tijd graag aan u voor.
Door jarenlange ervaring zijn wij sterk lokaal geworteld en als Partner in Dynamis maken we deel uit van een geweldige club makelaarskantoren met een landelijke dekking. Onze kenmerkende Fakkel geven wij graag aan elkaar door zodat we onze klanten in iedere regio goed kunnen bedienen.

Naast onze makelaarswerkzaamheden hebben we ook nog een taxatieteam dat geen taxatie uit de weg gaat. Zowel de taxateurs als de makelaars maken vaak gebruik van de data die de Dynamis researchafdeling genereert. We besteden veel energie aan het onderzoeken van de markt om u een zo goed mogelijk advies te geven omtrent uw huisvestingsvraagstukken, of het nu gaat om uw toekomstige woning of uw bedrijfspand.

Zou u nader kennis met ons willen maken om uw huisvestingsvraagstuk met ons te bespreken? Wij maken graag tijd voor u vrij om onder het genot van een kop koffie te bespreken hoe wij u het beste kunnen helpen.

Neem telefonisch contact op met ons via 073 80 000 08 of via e-mail info@hrs.nl

Namens het team van HRS Makelaars, Arjan Rens MRICS.

Meer weten over dit onderwerp?

Terug naar overzicht

Deze website maakt gebruik van cookies

Voor welke cookies geef je akkoord?

Meer informatie