HRS wonen B.V.; de kracht van lokale marktkennis en een stevig fundament gebundeld!

U kent Greve Makelaardij en HRS Bedrijfsmakelaars. Beide jarenlang vertrouwde gezichten in respectievelijk de woning- en kantorenmarkt in regio groot Den Bosch. Greve Makelaardij zocht een partner om haar groeiambities mee te verwezenlijken. HRS Bedrijfsmakelaars wilde, in navolging van de andere Dynamis partners, haar dienstverlening uitbreiden met woningmakelaardij.

De lokale marktkennis en jarenlange ervaring van Greve makelaardij met de faciliteiten, expertise en ondersteuning van de Dynamis partners. Met deze sterke combinatie zijn we ervan overtuigd meerwaarde te kunnen bieden voor al onze relaties. Of het nu gaat om een aankoop, verkoop of een taxatie: wij doen u het beste voorstel!

Wij zijn erg trots om aan te kondigen we inmiddels met een enthousiast team zijn gestart onder naam HRS Wonen B.V. Uw nieuwe, oude vertrouwde makelaar!

Waarmee mogen we u van dienst zijn?

Interessant nieuws

Bekijk overzicht
Indexeren: maximaal of toch matigen?

Indexeren: maximaal of toch matigen?

Regelmatig wordt ons de vraag gesteld hoe om te gaan met de hoge indexeringscijfers van dit moment....
De overdrachtsbelasting voor zakelijk vastgoed stijgt wederom, en wel naar 10.4%

De overdrachtsbelasting voor zakelijk vastgoed stijgt wederom, en wel naar 10.4%

Nadat de overdrachtsbelasting per 1 januari 2021 steeg van 6% naar 8%, voert de overheid nu opnieuw een verhoging door naar maar liefst 10.4% per 1 januari 2023. Deze overdrachtsbelasting...
Bekijk overzicht