Jouw droomhuis kopen

Jouw droomhuis kopen

Bij HRS Wonen zorgen we er samen voor dat de aankoop van je nieuwe huis een groot succes wordt

Hulp nodig om jouw droomwoning te vinden?

Een huis kopen is een grote stap en waarschijnlijk komt er veel op je af. Waar moet je beginnen met zoeken? En is het wel een goed moment om te kopen? Onderweg kom je valkuilen tegen en moet je rekening houden met zaken waar je wellicht helemaal niet aan hebt gedacht. Er zijn zoveel dingen om op te letten, en hoe bepaal je de juiste prijs voor de woning?

Daarvoor schakel je HRS Wonen als aankoopmakelaar in! Onze deskundige makelaars helpen je bij deze zoektocht en bij het doorhakken van de juiste knopen. Ben je er klaar voor?

Stel een vraag aan één van onze aankoopmakelaars!

Door een vinkje te plaatsen gaat u ermee akkoord dat wij uw gegevens verwerken. Meer informatie hierover vindt u in onze privacystatement

Wonen/Huis-Kopen

Het comfort van aankoopmakelaar van HRS Wonen

Er komt een hoop kijken bij het kopen van een huis. Voor jou waarschijnlijk geen dagelijkse kost, maar gelukkidg voor ons wel. Het is heel comfortabel en veel onspannender om met een aankoopmakelaar op pad te gaan. HRS Wonen kent alle wijken, straten en de markt. Dankzij ons grote netwerk kennen wij niet alleen het huidige aanbod maar ook het toekomstige aanbod of wat er in de stille verkoop staat.

Bij HRS Wonen kies je zelf met welke aankoopmakelaar jij de beste klik hebt en die jou tijdens het gehele aankoopproces begeleidt en ondersteunt. Ruben Greve en Larissa van Lindt zijn de aankoopmakelaars van ons team. Zij vinden het belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij hen als aankoopmakelaar.

Als aankoopmakelaar helpen zij je om een verstandige keuze te maken voor het vinden en kopen van jouw droomwoning. Met hen als aankoopmakelaar heb je een flinke voorsprong op andere bieders en gegadigden. Wij zijn goed in het adviseren van een realistisch bod, de biedingsstrategie en wijzen je op de juridische en bouwkundige details. We zijn eerlijk, en zeggen je ook wanneer je het beter niet kan kopen.

Wonen/Huis-Kopen

Waarom een aankoopmakelaar?

  • Jouw ideale huis eerder vinden, nog voordat deze op Funda staat!;
  • Volledige ontzorging rondom de aankoop van je nieuwe woning;
  • Profiteer van alle kennis en expertise van onze aankoopmakelaars;
  • Ontvang een onafhankelijk en eerlijk advies over de woning;
  • Wij maken van jou de beste koper;
  • Jouw droomhuis kopen voor de beste prijs;
  • Onze aankoopmakelaars worden gemiddeld met een 9,4 beloond!

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag!